kahoona

I'm back fuckers!

Kategori: Gott & Blandat

Då var bloggpausen eller vad fan man ska kalla det slut för denna gång!
Har velat skriva random saker typ hela tiden, men kom fram till att det ändå inte ser lika bra ut som det låter i mitt huvud.
Ville dra ut på en löprunda förut men ryggen dödar efter två dagars sovande i klassrum, och det är ju tävlingsvecka denna vecka med, med tävlingspremiär på dubbelrotationer på söndag (förhoppningsvis). För att jag tänker inte tävla på halvskruv, FAN HELLER. Har inga bilder från Lund tyvärr, så detta inlägg får väl vara tråkigt!

Hola!

Kategori: TeamGym

Känner att bloggen varit lite lidande (-har den någonsin varit bra?) men det är lite fullt upp med träning just nu, är öm i alla muskler och leder typ, så jag tar en bloggpaus, ciao!

.

Kategori: Gott & Blandat

Glömde visst blogga igår, men aa, nationella osv, sen friståendeträning- så nu är jag lite blå överallt...
Sen glömde mamma bort att vi var på Oscaria så jag fick vänta tills kl22 och det var inte kul.

blä

Kategori: Gott & Blandat

Antagningsbeskeden klara:
Och mitt sommarjobb krascha, hejdå pengar...
Min dag gick från: taggtagg- nu kör vi, till: om-jag-inte-slår-sönder-något-ska-jag-få-en-applåd-dag

gympasug

Kategori: TeamGym

ÅÅÅH! Jag vaknade helt död, men ju mer vaken jag blir, desto mer sugen är jag på att träna, NU!
Tränarna är så söta också:''
blir så glad!

april

Kategori: TeamGym

Man märker att det är april på vädret!
Kom på att jag har missat att skriva att multisportstävlingen blev flyttad, så idag var det en vanlig skoldag. Känner att det var bra med tanke på att RM2 i Lund är om mindre än två veckor (nästa fredag åker vi upp) och det skulle vara lite surt att åka upp dit med stukade fötter eller förkyld...Inte för att jag ska köra så svåra varv där, men det är ju ändå roligare att vara på topp och en stabil del i laget.
Fast tyvärr så har jag redan fått känningar i ryggen, så i maj ska jag verkligen kolla upp det ordentligt! En annan sak som är konstig är att jag har så himla ont i bröstbenet! Helt sick ju, det muskelfästet vill inte samarbeta på riktigt! Men det ska ändå bära av mot träningen idag, tror att det var bord till hårt idag, kommer bli helt stört kul!

Maaat

Kategori: TeamGym

Kom hem från en grym träning nyss och äter (eller åt, för nu äter jag morötter) kesella med kalla björnbär-fan så gott! Bjussar på lite matbilder eftersom xc blev inställt, sen är det bara att hoppa in i duschen!

hbs

Kategori: Gott & Blandat

Jönköpingskillarna levererar! Var för lat för att lyssna på denna förut, men fyfan vad bra alltså!
Och sen att det är akustiska versioner av mina 2 favoritlåtar med på den EPn är inte fel heller!

Nu vet jag

Kategori: TeamGym

Nu vet jag vad jag ska äta resten av månaden...

liten update

Kategori: Gott & Blandat

Alltså, ni vet när man har bästa idén, och sen när man ska skriva ner den går den inte att formulera? Lite så har jag nu.
Körde på en helgrym träning med småttingarna idag, men jag ska inte vara så snäll som jag är nu nästa termin, ALDRIG I LIVET. Vet inte om det är bristen på erfarenhet eller om det är fel på mig, men jag lullar och gullar och blir arg och får utbrott och skrattar ihäl mig... Det ska ju vara träääning... Men det tar vi då, 3 veckor kvar!
.
Sen körde vi trampett och bakåt på tumbling, blir så förbannad på dubbel-halven så det inte är sant.
Jo, och sen börjar mina knän och ryggen kännas, bra timing!

ojdå,

Kategori: Gott & Blandat

Jag har inte dött, jag är bara lite trött sådär...
Igår var det isshow, idag var det 18km cykel och 3km löpning så snabbt jag pallade av direkt på det (rätt långsamt alltså).
Sen lagade jag maten och så har jag kollat på gymnastik-SM och juniorcupen i trupp samtidigt.
FETT BRA.
Tänkte ha värsta utläggningen om kvinnlig artistisk gymnastik och så, men det kanske inte är så spännande?

Fristående och 6,2

Kategori: TeamGym

Vet inte vad det är för fel på mig, men jag tränade i alla fall fristående och sprang sen, hur smart det var vet jag inte... Nu är det iallafall hockey på tvn, men hur länge det varar vet jag inte då mamma kom tillbaka haha;)

yaow

Kategori: Gott & Blandat

skratta ihjäl mig!

Felaktigt anrop my ass

Kategori: TeamGym

Grym är jag, va och sprang och grejjjjoor, sen hade vi barnträning och jag funderade på om en påskhare hade käkat upp barnens minne eller något. Så får man inte skriva, men jag tvivlar på att någon läser detta så aa. Nej men helt seriöst så har jag beslutsångest om hur jag ska träna imorgon och sen så förtjänar jag en applåd för mitt hemkunskapsarbete som jag blev klar med innan klockan 22 idag, sååå skönt att kunna sova nu! Godnatt!

skitväder

Kategori: Gott & Blandat

Kollar ut genom fönstret och känner bara; FML.
För jag kommer  ju att springa i detta väder, menjaaaa. Och min kropps otrooooliga läkeförmåga (hosthost) gav mig en hugg i ryggen, min trampdyna alltså...
Tvn är på, och videon är ju snee... Musikvideon alltså, fifaan, säljer sex eller?
Nej men helt ärligt, tänder killar verkligen på så uppenbara saker?
Äh, ni får en glad låt som jag förknippar med sommaren iaf:

Random skit

Kategori: TeamGym

Ja, gymnastik är sannerligen en konstig sport. Först känner man: fy fan vad grym jag är, här skulle jag lätt kunna lägga på en volt (efter sträckt-handvolt till nerslag om någon är intresserad), sen 2 varv efter så ska man ju köra 3 övningar framåt, går det då eller? NEJ.
Jag tror knappast att min lycka med fötter som aldrig varit riktigt stukade inte håller så länge till om jag ska vara ärlig, och när det händer kan jag ju bara skylla mig själv, eftersom min hjärna är så seg och jag ALLTID kör halvor efter en handvolt...
Sedan byter man redskap och kör bord, inhoppen sitter, eller ja, till största delen, sitter tsukan? NÄÄ. Det där fula bordet hånar en med att vara glidigt, inhoppet blir ju inte rätt och man går där, förbannad över att salton i volten inte tar sig. Och så sista varvet säger det bara SMACK i bordet, men lyfter som en galning, salton blir grupperad och fin,tränaren får panik och passar i landningen så att man hamnar till rygg och man känner: FAN kom det där inte förra varvet för?
Men jag antar att det är en del av det roliga, att hamna där till ansikte i början och sen med lite mer träning så kan man ha fullständig kontroll...äh... Ni får ett bildbevis på att coachtejp är det bästa som finns istället för att jag ska skriva mer skit:

long time no see

Kategori: Gott & Blandat

Ja rubriken säger väl allt? HAr hunnit åka till Sälen, bli sjuk, träna slalom för första gången på 4 veckor, slåss med stavar, kasta snöboll, komma tillbaka hem, äta en massa och göra muntligt nationellt prov i engelska.
Kollar ut genom fönstret just nu och det SPÖregnar, känns lite sisådär inför Xtreme Challenge (triathlon på skolan), som är REDAN NÄSTA TISDAG.
Hejdå guldet... Har verkligen ingen löparkondis kvar och hur mycket får man på en vecka? Där jag dessutom har gympaträningar...
Ska iaf kämpa igenom den här veckan för Alvas skull så att det inte blir som sista året, där jag och Kayla låg 5a totalt vid sista växlingen, MEN slutade 4 av tjejerna...
Men idag blir det ingen kondition, utan nu blire kött av bord och en massa 540º skruvar på tumbling, sen har jag en finfin planering av konditionsboosten:
Imorgon: 4km asfalt och barnträning
Torsdag: Barnträning + redskapsträning/löpning
Fredag: löpning 6km?
Lördag: löpning (med Alva?), cykling?
Söndag: 3km fullt tempo eller 5 (1km + 200/200 intervaller)
Måndag: Friståendeträning/vila
Tisdag: GUMAELIUS XC
..
Känns ganska fult att vara såhär seriös, men eftersom jag vann första året och kom 4 förra året vill jag verkligen prestera.
Men jag tycker fortfarande inte att det är okej att det ligger så nära inpå säsongen... Miss Lindvallen har inte varit än, det är ju den tävlingen det blir vår efter? okej, jag ska förmodligen inte ävla den men...

Sova i hallen var det ha

Kategori: Alpint

Är så gott som död idag. Det KAN ha o göra med att jag sov ca 3-3.5h inatt (jag, Linnea och Martina, vår tränare var de enda som sov...) eller så beror mitt zombie-liknande tillstånd på sockerkoman jag hamnade i igår... Sitter i alla fall och fryser nu i denna stund, efter att ha varit hos Renee som knåda ur lite muskelknutar.
Imorgon bär det av mot Sälen, vet helt seriöst inte om jag är taggad alltså...

sova i hallen

Kategori: Gott & Blandat

Jag ljög igår, det blev ingen bildbomb! Däremot blev baka apelsinpaj, kolla på film och gå på stan på förmiddagen, och en sjuklig mängd thaimat på eftermiddagen, följd av massa skratt med bästa tjejerna.
.
Försökte ladda äver lite bilder från Orsa nyss, men de finaste på Emma och Johanna sitter envist kvar på minneskortet...
Och det blir ingen uppdatering idag heller för att jag ska nämligen vara med Julia, och sen är det övernattning i hallen!!!

god morgon?

Kategori: Gott & Blandat

Vaknade för sisådär 4 timmar sen, lyckades somna om vid 7 och sov ca en timme mer, det kallas för: skidåkarvanor.
Det är lov för oss här i Närke, jag är inte ett dugg samarbetsvillig idag och ni kommer få en bildbomb från Orsa om ett tag!