kahoona

Kategori: Allmänt

Mentalfetman har tagit över min hjärna, jag är så sugen på brownies att jag dör! Och det efter att ha ätit en grym carbonara som jag och mästerkocken Alva gjort. Den var faktiskt god på riktigt också haha! Nej men jag måste säga att jag har haft en effektiv dag idag, jag har jobbat, varit på banken, gjort ett kollage på en mugg, haft tråkigt, skickat massa mail, jämfört kites, varit med Alvis, köpt mat, sprungit... Haha inte i den ordningen då kanske menmen...

Vuxenpoäng

Kategori: Allmänt

Jag borde få massamassa vuxenpoäng för att jag självmant tvättade kläder och plocka ur och in diskmaskinen nyss. En annan sak är att i tvätten så fyllde jag hela maskinen med enbart mina svarta och gråa saker, men det är en annan femma. Tänkte skriva mer, men är allmänt irriterad, då jag förmodligen tappat bort tre st armband med ett stort personligt värde för mig, jag var bombsäker på att jag lämna dem på skrivbordet (de brukade hänga på väggen) men nu funderar jag på om jag inte råkade ta med dem till USA och lämna dem där... Så klantig som vanligt! Imorgon är det jobb och lite fix som gäller, hoppas på att catcha upp med en vän, men vi får se hur tiden räcker till...

Hemåt

Kategori: Allmänt

Snart ska jag ber mig hemåt, som vanligt med mycket blandade känslor... Har inte lyckats få ner mina uggs eller necessären i väskan, så vi får hålla tummarna att mamma har mycket plats i sin väska... Tänkte visa er en äcklig bild, men mina blåsor på händerna har redan läkt ihop så det är inte så äckligt längre...

Måste älska kitesurfare

Kategori: Allmänt

Alltså, nu har jag sett bilder på mina kära "tränare" när de varit fulla samt lyckats tigga till mig klistermärken, jag är bäst.

Varmt

Kategori: Allmänt

Dagen spenderades med att kolla kites och skriva till folk som tar hem kites. LIV. JA. Värmen tar död på mig, men imorgon åker jag till kalla Sverige, så att det är chill. Såhär varmt är det:

5600 spänn, någon?

Kategori: Allmänt

Trots mitt lite halvroliga inlägg imorse måste jag säga att jag mår så himla bra just nu! Eftersom det är galet varmt så sitter jag inomhus och checkar kites, och lite nyfiken så kollade jag in en bräda som jag körde på förra lördagen, den var så underbar! Hur som helst, så googlade jag, och hittade priset: £519... Tänk om jag hade tagit sönder något, FYFAN! Kristin Boese PRO model från Best Kiteboarding, sjukt jävla bra, tummen ner för priset... Men mina skidor är inte billiga de heller, så ska inte säga något...

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Nu har jag min mobil efter två veckors paus. Spännande värre. Nej, men jag har haft två underbara veckor på Hel, med alla galna människor, och jag är lite halvt deprimerad eftersom jag egentligen borde vara där nu. Men fick åka hem igårkväll på grund av transportproblem, och det var så sorgligt. Jag vill inte ens skriva om det, jag vill bara åka tillbaka! Men imorgon åker jag hem, och det blir väl bra det också...

KATT TILL SALU

Kategori: Allmänt

Kammad i förrgår och igår!

Bäst på att ta kort

Kategori: Allmänt

Jag är bäst på att ta kort helt enkelt.

Let's Face It

Kategori: Allmänt

Om 28 timmar blir jag iPhone-lös. Fattar ni stressen? I två veckor dessutom, där merparten av människorna kommer att ha telefonjäkeln och sitta med näsan i skärmen.
Ja, mobilen är beroendeframkallande. Let's face it liksom.
Det finns wifi där, folk har med sig datorer och vi bor i rum och inte tält den här gången.
Jag köpte ett aqua-case för att skydda mobilen från sand och vatten. Allt var bra tills mamma pratade med en kompis mamma. För att jag kommer tydligen hinna dränka den och tappa bort den sjuttiomiljonergånger inom loppet av två veckor.
KULT.
 
Och så ska jag klippa av mig en del hår snart, och så är jag allmänt irriterad.
 
För att om jag tar med mobilen, så kommer jag ha dåligt samvete. WOHOOO, normal tjej.
Eller?

Very soon

Kategori: Allmänt

Så som jag längtar!

Bb

Kategori: Allmänt

Jag har hittat en ny sysselsättning, nämligen att läsa Blondinbellas kommentarsfält. HERREGUD, hur orkar man lägga ner tid på sådana diskussioner? Ast helt ärligt så är det så med vartenda sak i livet, typ:hur orkar du träna, hur orkar du läsa det där och skriva det här... Men det är nästan bättre än Facebook-bråk, så ni vet!

Dafuq?

Kategori: Allmänt

Whit?

Guten morgen

Kategori: Allmänt

Jag har tappat bort min Duac, så nu kommer jag bli jättefinnig, få infektion och dö. Nä men GODMORGON, har redan hunnit köpa mig ett polskt nummer till efterblivna mobilen (inte iphonen dvs, den får jag inte ha på lägret som börjar om 3dagar) ätit frukost och packat om lite, så att aa. Och så har jag sprungit en kortkortrunda. ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT TRÄNA MEN ÄR VILSE HÄR... Höhö

APPEN FUNKAR FÖRFAN

Kategori:

Jag är så lycklig! Den som säger att mobilbloggandet inte är bra kan dra, bekvämt som attan! Var bara tvungen att uppmärksamma detta, så ska jag sova som normala människor! Hejs! Finaste screenshot'en btw!

zoppot

Kategori: Allmänt

Tjao!
Jag känner mig väldigt duktig, vaknade klockan nio idag, dvs 3 på natten i staterna, och jag är i stort sett levande just nu. BÄST JU.
Ska tjilla lite med en kompis som kommer hit från Sverigeland och sedan blir det tandläkaren, då mor min inte litar på Folktandvården till fullo.
Någon gång när jag fått min dator tillbaka ska ni få se mina smexiga glasögon, de är såååå fina!
 
Och min våtdräkt! ♥ 
Hittar inte den på Google så...
 
Men vi ses imörn då!

Sådär!

Kategori: Allmänt

Då så, då är jag i Polen, hos mammas kompis, flyger vidare till Gdansk ikväll, le jetlag är inte nådig! Och så var jag på bio igår. Om jag säger Chris Hemsworth & Charlize Theron så borde ni lista ut vilken film?

Blö

Kategori: Allmänt

Åker hem idag, SÄMST. Och den awesome grejen blir förmodligen inte av, faktiskt så är jag lite ledsen men aa, avslöjar kanske vad det handla om en annan gång.

Alvin

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Alvin och gänget med Theo, samtidigt som marängerna är i ugnen, harshoppat det sista idag, förmodligen... Hoppas... Fick nyss veta en awesome grej, hoppas på att det blir av bara!

SORRY

Kategori: Allmänt

JAg var internetlos i THE BIG APPLE. BESTA!
Because fuck you that's why.