kahoona

trött tjej

Kategori: Gott & Blandat

Haft en riktigt härlig skojträning med laget, de brudarna är bra alltså♥
Sedan så fick mamma för sig att laga jättegoda grönsaksbiffar/plättar, så det har jag fått i mig också, kan inte klaga!
Är verkligen inte helt på hugget just nu (fult det lät?), men imorgon är faktiskt den sista riktiga skoldagen enligt mig. Och den är knappt på rikitgt för att vi har redovisning av stilar och trender, och sen en idrottslektion. Betygen sätts på söndag, och sen kan man i princip skolka... Haha, nä men det är ju så.
Något som är lite konstigt är att jag är så pass öm i ryggen efter träningen, för att jag tycker inte att jag borde vara det efter dagens pass i alla fall  (gjorde helt ärligt inget jättevettigt, vi spelade killerboll och evighetsstaffett, och trädgårdsmästarn haha, men sånt ska man göra på sista träningen, för nu var det så att det var sista friståendeträningen eftersom det är marknadsafton nästa vecka).
Sen är det en del rätt jobbiga beslut som ska tas den närmsta tiden, men det känns bättre idag än igår i alla fall.

,

Kategori: Gott & Blandat

Tror att jag är trött. Eller jag ÄR trött. Så då vet ni, ska träna fristående nu, hejdå

800kr på 5 dagar

Kategori: Gott & Blandat

Jepp, 800kr på 5 dagar har jag lagt på min rygg, och nästa vecka blir det en 400 spänn till- SEN ÄR DET SOMMARLOV OCH REHABTID, OCH SEN KOMMER JAG INTE BEHÖVA HA ONT I RYGGEN IGEN WOHOOOOOO!
Så ja, ni kanske förstod att jag var hos kiropraktorn idag, jag har fått en stabilitetsövning att göra och blivit rättknäckt.
Sedan så fick jag inte träna gympa idag och endast springa lite lätt, alltså med korta steg, och det är så tråkigt att jag gick på en promenad med Hanna istället. Den skulle ta max 20minuter, men den tog över en timme. Så att jag anser att jag är färdigtränad för idag, därför ska jag följa med till mammas jobbarkompis i hopp om efterrätt. SÅ DET SÅ.

Skola sa du?

Kategori: TeamGym

Jag vill inte gå till skolan.

A, hej

Kategori: TeamGym

Haft en tråkig skoldag, men desto roligare eftermiddag! Var på stan med Alva och inhandlade bland annat en gyroboll, som ska bli min nya bästis;)
Sedan köptes också fika till avslutningen med ena laget, och där fick vi en liten extragäst, nämligen Polly!

.

Kategori: Gott & Blandat

ÅH, jag hade finaste drömmen. Jävla franskalektion som ska komma först och få oss och vakna på morgonen.
BLÄ.

helt jävla död

Kategori: TeamGym

Jag vet inte om jag tycker om värmen alltså. Den suger ur musten ur mig. Typ idag på träningen så fick hjärnan kortslutning och resultatet blev en enochenhalv sträckvolt som inte gick och bromsa och landades till huvud, inte så skönt. Just nu så är jag helt extremt trött i armarna också till exempel, fast vi inte körde någon styrka alls utan "bara" ett långpass på tumbling. Antingen så har kroppen blivit trött efter terminen, eller så har jag vilat för mycket;)
Annars så: min strech börjar ta allt längre upp, jag hatar trampolin bakåt och fick till typ 4 bra varv allt som allt hela träningen. Imorgon kommer jag ha världens träningsvärk också, woopwoop.

Fint

Kategori: TeamGym

Tycker att det blir så bra när inläggen kommer i ordning (syftar på dessa två nedanför alltså, menmen)
Sen älskar jag när folk inte kan stava eller böja verb. Att infödda svenskar ska säga: stjälde istället för stal, begede istället för begav och skriva fotbolls match istället för fotbollsmatch är ju faktiskt ganska sorgligt. Och då menar jag folk i min ålder, som har levt hela sitt liv i Sverige.
Jag har blivit lite av en "grammar nazi" fastän jag flyttade hit hösten 2004 utan att kunna ett ord (eller okej, jag kunde ordet svenska och räkna till tio), och jag undrar helt seriöst, hur svårt ska det vara att hålla ordning på ända och enda? Just sayin

Skulle komma upp igår dårå

Kategori: TeamGym

Spenderat dagen hittills med att: städa, baka pavlova-bottnar, stretcha(det börjar kännas allt längre upp, wohoo!), bråka med våran inglasade balkong där man inte kan tvätta glaset och så har jag försökt att skriva på inlämningsuppgiften i idrott: "mitt hälsosamma liv som vuxen"
Fan är det för någon idé att tvinga oss barn att skriva sånt? Det blir ju sämst!?
Bjuder på en bild av min lunch, sen ska jag grilla och försöka sälja de där förbannade lotterna vi fick i torsdags, Sportlotten någon?

känslan

Kategori: Gott & Blandat

Jag älskar känslan av att skicka in uppgifter, så skönt att vara klar!
Jag måste säga såhär: jag är mästare på att skriva en massa skit om oviktiga och meningslösa saker. Därför borde jag kanske gå SAM? Nä, men idrottsuppgiften slutade på 1000 ord, så jag hoppas på att läraren struntar i att läsa den och ger mig mitt jäkla MVG.
Hann också med att skriva rent mitt bildarbete och ergonomiuppgiften idag, så jag tänker inte göra NÅGONTING vettigt i skolan.
Har redan bidragit med tillräckligt mycket i alla grupparbeten genom åren, så nu kan någon annan vara produktiv.
Taco-hej!

Godmorgon

Kategori: TeamGym

Det är lördag idag, min träningsvärk har blivit värre som vanligt, jag har 4 dagar med idag på mig att bli jättevig, och sen så ska jag grilla idag också, här får ni en bild på glass:)

.

Kategori: Gott & Blandat

Nu är det såhär: Livestreamen från JEM-kvalet har gått sönder, jag ska strecha min stela bakdel och inhandla en gyroboll.
Sedan så har jag ätit mjukglass med Alva, och det är ovärt med strössel, fast jag tycker att strössel är fint på något sätt. Så, då vet ni, GODNATT

Strecha som en Gud

Kategori: TeamGym

Jag känner mig så efterbliven. Jag har gått och oroat mig för att inte få träna i vad blir det, en månad? Det första Jonas sa var spännande, vilket inte direkt gjorde mig gladare, men jag var bara överbelastad i ländryggen.
Och lösningen är faktiskt att stretcha rumpa... HAHAHA så skönt!

Caramel Brownie Tower

Kategori: Gott & Blandat

I Polen finns det en kaffekedja som heter Coffee Heaven. -jag kan inte dölja att de har väldigt goda saker där, tillexempel Coffee Frostito med Vanilla syrup... Så gott!
Det finns även en sorts kaka som heter Caramel Brownie Tower, och jag kan säga såhär: det är helt otroligt gott, MEN äckligt svårt att göra. Testade nämligen igår, här får ni resultatet:
Okej, bilderna blev sämst, men jag har inte tid att ta nya, ska nämligen hjälpa till hos Reidun!

Kompis det går bra nu

Kategori: TeamGym

Herregud säger jag bara, att köra dubbelpass var verkligen rätt sak att göra!
Berättar mer imorgon, tjarrå!

Men kul

Kategori: TeamGym

Har suttit utanför den Amerikanska ambassaden sen kl 9, eller rättare sagt stått, STOCKHOLM LEVERERAR WOHOO...

21/5-96

Kategori: TeamGym

Nu är det så att jag föddes för 16 år sedan. Märker ingen skillnad från igår direkt, men nu vet ni.
Hittills har jag gjort massa tråk-typ fixat papper till mitt visum och så vidare.
Herrejisses vad varmt det är, jag dör...

Uppmärksamt

Kategori: TeamGym

DET ÄR FAN HOCKEY-VM FINAL!

Hel(l)

Kategori: TeamGym

Nej, det blåste inte men ändå, beachfotboll&volley och en massa god mat sitter inte allts fel!

The blues

Kategori: TeamGym

Var nyss uppe bara för att kolla på fotboll, kom och ta tempen på mig någon?
Under tiden kom jag på värsta inlägget, stay tuned! Nä, men jag kan fan inte mycket om fotboll, men Bayern var bättre rent spelmässigt enligt mig, men CHELS VANN så jag är glad.
Lite hatkärlek till laget sådär:)

TRUPP-SM

Kategori: TeamGym

Tekniken är med mig, det som skulle fixats fixades, DAGS FÖR GYMPABUBBLAN!

Asso åh!

Kategori: TeamGym

Har jag otur eller? När jag bestämmer mig för att klippa mig, fixa glasögon och kolla på sm idag så blåser det, typiskt!

Only for you Alva!

Kategori: TeamGym

Det hänger kanoter i taket också...

Skavsta

Kategori: TeamGym

Sitter på flygplatsen, är fett arg eftersom mitt internet är för segt för att klara av livestream av trupp-sm, hejdå

Fuck

Kategori: TeamGym

Angående mitt skal för en miljon kronor: det förväntades att komma in de närmsta dagarna, nu står det 3-4veckor!!! Jag kommer ju inte ens att vara hemma då, fan är det här för skit?:o

Woopwoop

Kategori: TeamGym

Bilden säger allt!

Rubrikjävel

Kategori: TeamGym

Träningsvärk? Ja. Ännu mer träningsvärk sen i tisdags? Ja.
Det är så knasigt med mig, träningsvärkstopprn kommer alltid två dagar efter jag har tränat, så just nu dödar magmusklerna som fick hålla in en dubbelpik, och jag menar, det borde inte ens vara jobbigt?
Sen så har jag faktiskt träningsvärk runt knäna och i muskelfästet vid höften (som jag alltid får om jag inte sprungit på ett tag), dags för uppbyggnad...
Annars då?
Jag har bakat, spelat mobilspel, dammsugit hela lägenheten, städat, ätit kladdkaka och fyllt i blanketter.
Borde egentligen packa men tror faktiskt jag sätter på någon film innan träningen istället, åker inte förrän 10 imorgon så!

kärt återseende

Kategori: Gott & Blandat

Ni kommer aldrig gissa vad jag har gjort idag!
*trumvirvel*
Jag var ute o sprang! Det var typ övern en månad sen sist?
Det gick inte fort, musklerna är borta, men jag sprang på hela vägen och jag fick inte ens kramp.
GULD!
Haha, ne, men tur att jag ska till Polen på XC, annars hade jag och Alvis varit körda...

goddag!

Kategori: Gott & Blandat

Åh herrejisses, vilken härlig dag! Bara för det kommer jag få utbrott i skolan och vara sur hela dagen, lovar haha!
Är glad att jag har bokat tid hos kiropraktorn, så duktig tjej...
Här kommer de lovade videosarna!

spola fram till 0.48

spola fram till 1.10

Jarrå!

Kategori: TeamGym

Är så himla glad just nu! Känslan efter o ha kört en ny övning till stå är riktigt bra den! Dubbelpikhalv, om än lite underroterad, och helskruv bakåt, woopwoop!
Har bara kört helskruv två eller tre gånger innan (varav den ena var enochenhalvor till rumpa) och nu så gick det, SÅ GÖTT!
Dubbelpikhalven är ju faktiskt lättare att vända ur och tajma så, men piken är kanske mitt problem, ligger lite för öppet så att har inte så mycket att jobba med på slutet, men jag landa med fötterna i först alla försök, så jädra bra!
Ska länka två roliga gympaklipp imorgon när jag har datorn framme, men nu ska musklerna få vila... Har en bra känsla i kroppen, fast jag borde egentligen inte vara så mör i vaderna haha, men det kanske är ett tecken på att det börjar hända grejer?

SOVA

Kategori: Gott & Blandat

Åh HELVETE vad trött jag är!
Känslan hoppade på mig, den kom inte smygande inte! Har flyttad träning ikväll och det passa nog ganska bra, kan sova nu alltså!
Annars då? Nationella i matte gick nog ganska bra, misstänker att jag har gjort två fel, men ÄSCH!
Stilar och trender är skittråkigt, och jag vill snurra roliga volter ikväll, även fast handlederna ger upp, yolo, eller? HAHA

tjohooo!

Kategori: Gott & Blandat

Halloj bloggen, jag har glada nyheter!
Jag fick visste sommarjobb, som ledare för dagkollo dessutom, WIHO!
Kommer förmodligen bli mest ansvarig för trampolinen, kan det bli bättre?
.
Ja, sen valde jag att inte gå på träningen idag, då ryggen var helt konstig imorse. Så att just nu sitter jag i sockor framför datorn och ska göra en massa spännande grejer, som att fylla i ledarpapper, skicka intyg till kansliet och göra bokrescensioner!

Dagen idag

Kategori: TeamGym

Dagen idag spenderades i Katrineholm och inriktningsdelen i baskursen, vilket innebär att jag är KLAR med den! Blev förhoppningsvis lite klokare, men mycket var det inte, så att jag ser verkligen fram emot vidreutbildningen!

Prov på måndag sa du?

Kategori: TeamGym

Som sagt går det inte att plugga... Men man kan göra annat lite halvtråkigt istället:)

mellansvenska

Kategori: Gott & Blandat

Medan jag chillar med HArry Potter i väntan på främmande så får ni filmer från i söndags.
Ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag ville se mina varv, och friståendet, haha alltså...

;(

Kategori: Gott & Blandat

Varför kostar skaljäveln så mycket? Med frakt blir det typ 300 spänn, möhööööö:´(

Godmorgon!

Kategori: TeamGym

Vill ni veta en sak? Jag kan inte plugga hemma...
Det är typ omöjligt på riktigt. Missade no-provet igår eftersom jag var på Rudbeck, och klassen sa att provet var lite klurigt sådär, så jag tänkte repetera lite nu, men det går inte?

Eller alltså

Kategori: TeamGym

HAHAHA DET HÄR SKULLE KOMMIT UPP I MÅNDAGS!!!!Mobilbloggandet är det inga fel på, här får ni kvällens höjdpunkter, och ja, jag MÅSTE ta ut min kändiscrush-frustration någonstans

SJUKT

Kategori: Gott & Blandat

Kollar på tv3 dokumentär. Den handlar om unga mammor. Och en fjortonåring är med. Och typ verkar upprörd över att folk runtomkring henne var negativa till barnet.
Jag skulle också vara negativ. Och det är inte så att jag har något emot unga mammor, det är ett modigt beslut att föda barnet. MEN NÄR MAN ÄR FJORTON BORDE MAN FAN ANVÄNDA SKYDD, och det borde vara viktigare att skydda sig än för en äldre person.
För liksom FJORTON? jag är ju äldre, och asso, skulle jag uppfostra ett barn nu eller? Är det värt att ge upp sitt liv innan man ens fått leva 15 år på jorden? Okej, det kanske var en dålig formulering, förlåt, men alltså ni förstår vad jag menar. Det är helt absurt i min värld.

!hola!

Kategori: Gott & Blandat

Då har vi haft den roligaste, eller i alla fall skrattigaste träningen på länge!
Sjukt roligt hade vi, och det gjorde inget att jag blev extremt blöt sen...
Imorgon 07.10 är det ett reportage om ÖGF på SVT, kolla vettja!
Ska skriva ett vettigt inlägg nu, heeejs!

to set things straight

Kategori: Gott & Blandat

Åh, är det värt att lägga 200 spänn på ett mobilskal? Jag är kär...
To set things straight- jag läste aldrig Captain America (däremot lite spiderman+ att jag kollade på tecknade spiderman), MEN kaptenen har det senaste året varit min favorithjälte, och jag har velat köpa en tjocktröja med honom. Anledningen var typ att den var finast, och kalla det poser, MEN om man kollar karaktärsmässigt så är det typ den sortens kille man skulle vilja bli ihop med då han står upp för det han tycker osv.
SEN såg jag the Avengers, och Captain America såklart, och asso jag blev typ kär.
Jag vet inte om det är jag som har konstiga ideal, men jag tycker att det är fint med killar som står upp för det de tror på (även om det är en fantasifigur) och sen så var han väldigt snygg i filmerna...  (Chris Evans i den rollen, blond och utan skägg- kan man begära något mer?).
Det är typ patetiskt då jag har blivit nästan manisk när det gäller just den karaktären, vilket har föpestat mina kompisar närvaro, men asso, det händer fan inte sällan, och jag är i en övergångsfas nu så det är lugnt.
NU VET NI

eb

Kategori: Gott & Blandat

Jag har blivit kallad för EB några gånger av en kompis. EB betyder alltså efterbliven. Och jag börjar faktiskt fundera på om det är sant och har något med min två månaders för tidiga födsel.
Jag skulle nämligen till Gustavsvik och simma lite istället för att springa (på grund av ryggen lika mycket som på grund av vädret). Så jag kollade ju på min vackra smartphone, och sökte resa, allt var fint, jag gick på rätt buss (enligt mobilen då), OCH SEN GICK JAG AV FÖR TIDIGT! En kompis sa att jag skulle ta 24an från början, men eftersom jag redan var på väg på bussen (22an) så tog jag vägen som föreslogs i mobilen, men istället för att kolla på namnet på gatan kollade jag klockslaget.
SMART säger jag bara.
Kom fram sen, men ändå, det var inte jättekul.
Ska nog skriva ett spännande inlägg som borde komma upp om ett bra tag (typ en månad haha).

dubblar!

Kategori: TeamGym

DET BLEV DUBBLAR SOM JAG SA! haha, nä men det känns så kul med nya övningar som fungerar! VAr på väg att ställa den sista, men jag kan ju fan inte komma in i grupperingen, så rotationen dör och jag ser typ inget i volten (okej, salton).
MEn jag måste säga att bakåt på trampolin är det HEMSKASTE som finns, det är så jobbigt, ingen koll på vart man är, ingen gratis-rotation (det kan iof vara bra men), det är liksom total osäkerhet... USCH!
Skulle blivit en löprunda i eftermiddag, men springkompisen ska på möte i sin nya skola, och jag satsar på lite wannabe-rehab i simhallen efter skolan:)

twittra?

Kategori: Gott & Blandat

KOm på att twitter förmodligen skulle passa mina inlägg bättre, men jag är ju faktiskt typ emot twittrwnde för det känns ännu mer meningslöst än bloggande och facebook haha.
Ville bara säga att jag är något förskräckligt trött idag, typ så trött att jag knappt vill ha godis, så jag vet inte riktigt hur det kommer gå på träningen alltså. Vi tjatade typ till oss ett pass med dubblar bakåt (ifall vi har Micke dvs), så lite spring i benen vill man ju ha, men aa...
Ska bege mig mot stan för att köpa tejp till handleden, vi skiter i rehab, tejp löser allt! Eller jag ska ju kolla ryggen, men frågan är bara när! Vill ju passa på och snurra nu, så rehaben får bli till sommarn.

hejdå

Kategori: Gott & Blandat

är lite otaggad på det här, har typ viktigare saker för mig, som att äta nutella, men vi ses snart, hejdå!

blabla

Kategori: Gott & Blandat

lagom tills tävlingen nu i helgen känner jag att handlederna inte är med.
Men dubbelhalven sitter, måste dra till skolan, tjarrå!

Det där med att uppdatera ja...

Kategori: TeamGym

Nej, det får inte så bra, det är så tröttsamt att skriva några rader sådär;) började med ett väldigt emotionellt gympainlägg förut, men det kan vi spara på ett tag...

Tränade småttingarna förut och på söndag morgon kör vi en avslutning, så snabbt den här terminen gått!
Kvällen i övrigt har spenderats med att göra hemläxan till baskursen, fylla i en fet jävla dialogplansch, herrejisses....

Har egentligen inte gjort så mycket idag, men är så trött i detta ögonblick! Sen träningsvärken i alla små små magmuskler och korsryggen gör det ju inte bättre menmen;)

mornin

Kategori: Gott & Blandat

den senaste timmen har jag fyllt i webbformulär för USA-visum, och nu blire dra och köpa bakgrejor innan träningen.
Skippade löpningen imorse på grund av ryggen, vill ju inte ha döont på söndag då det ska tävlingsnurras, så att dagens förlängda pass i eftermiddag får vara nog.
Har alla haft en bra Valborg igår eller?