kahoona

I will kill someone

Kategori: Allmänt

Påsk i all ära, men jag har haft en skitdag, för att det har varit så spänt överallt där jag har varit. GE MIG VÅR (eeeh, den ska ju förvinna men ändå), eller i alla fall sol!
 
Nog om det, delar med mig av en gammal favorit:
 

Jag ba letar, och letar

Kategori: Allmänt

Halloj!
När jag var i USA i somras, var jag ju i NY i tre dagar. Under dessa tre åkte jag till alla Roxybutiker på Manhattan typ. Alltså Times Square och SoHo. Trodde det var en till, men tydligen inte (google is my best friend). I alla fall, så fanns det en jättefin ryggsäck, men jag köpte inte den, tro fan inte att den går att få hit till Europa. 

i alla fall så såg den ut så här.
 
 
ROXY DRIFTWOOD BACKPACK
Och jag vill få hem den här då.
Så fin! Och så blev jag lite melankolisk också, då jag i jakt på den har sett typ 100-tals otroligt fina bikins och allt.
Nu när man vill göra kollage, nä, då har man ingen photoshop nä. Men fortfarande, GE MIG SOMMARLOV! Bara 69 dagar kvar vet ni!
 
 

over the water

Kategori: Allmänt

jag tänkte faktiskt skriva något i fredags. Tanken som räknas?
Nä, men har jag delat med mig av denna?
Har nog skrivit om den, men har inte hunnit kolla... Riktigt bra faktiskt.
 

ett av fyra

Kategori: Allmänt

Denna vecka är det SAM-prov, engelskainlämning, svenskainlämning, och fysikprov. YAY. Men engelskan är klar. Och SAMmen håller (höll) jag på med just nu. Problemet är att jag inte vet vad jag ska kunna, då vi började med arbetsområdet innan jul, och hade Hållbart Entreprenörskap däremellan, men massa flummande, och typ läsning av rapporter om miljö, där inget stod, och massa sånt. Vi kan ju säga att attityden kommer från att det är lov snart. Typ. 

say my name

Kategori: Allmänt

 
 
Skrev inget om träningen igår, då jag tjurade på min mobil, som är ett år och EN VECKA- alltså garantilös. Den funkar dock ibland, alltid något?

tråkiiiigt

Kategori: Allmänt

Att skriva analysernade texter är inte riktigt min grej. Ska skriva en granskande text/rescension/referat/jagvetintevad om en novell vi läste på engelskan och jag kommer ingenvart.
Mwäää

Sträckt till stååååååå

Kategori: TeamGym

Igårkväll så körde jag sträcktsuka till stå. Vet ni inte vad det är, så googla.
Jag är BÄST. Haha
Nä men, sen så funkar mitt internet på mobilen nu, tjalalala!!!

SG på Kvarntorpshögen

Kategori: Alpint

Japp, ni läste rätt. SUPERG PÅ KVARNTORPSHÖGEN. Tror bestämt att det blev hela ÅTTA svängar.
Ne, men det var faktiskt mysigt ändå. Och hade jag åkt med mobil i fickan hade ni fått hur fina bilder som helst på solnedgången, som var helt fantastisk, men nu åkte jag ju inte med mobil tyvärr.
 
Ja, det är det jag har sysslat med idag. Blev ingen fys för min del efter det (var i Kumla 17.15-18.30 typ), då jag har känt mig lite trött och så. Så efter alla dessa åk (hehe), varav det första slutade med en totalkrasch precis så som det inte skule vara, så chillad jag hemma.
 
Men krascher är ju roliga att läsa om, så att jag kan upplysa er om att den här var riktigt fin. 
Pga backens utformning och hur banan satt så hade man inte jättemycket fart med sig ut där det började svänga (det var ganska runt för mig med mina 203or), och då det var lite klent plogat så råkade jag välja ett alldeles för rakt spår och blev sen. Först tänkte jag rädda upp det, men sen så släppte jag det då jag kom ut i det lösa, men trots det så fick jag ett felskär och slog ner i backen, vilket resulterade i ett lite lätt ömt knä och snöigt ansikte. Knäet visade bara på min klenhet, blev bara ett litet blåmärke, inget att snacka om om man jämför med hur mina armar brukar se ut efter 2 bra GS-pass.
 
Dags att sova nu, see ya!

blä

Kategori: Allmänt

All min lediga tid går till att fixa wifin på min telefon, som inte funkar.
Eftersom jag har bytt skärmen så har jag ingen garanti, och det går typ inte att fixa. Skjut mig.

V10

Kategori: Allmänt

 
Saknar funäs så att det nästan gör ont, idag var det SG i YJSM, men jag gick i skolan vilket är allmänt sorgligt, och ja, försöker överleva till nästa lov.
För ett år sen var jag faktiskt i Funäsdalen, haha, YJSM där då, och för ett år sen imorgon så pratade jag om skidgymnasium och grejer. 
 
Snart påsklov... Men först språkvecka, sam-prov och fysikprov. SEN...

Det funkar inteeeeee

Kategori: Allmänt

Alltså seriöst, HETS. Inga blogg.se bloggar funkar ju...