kahoona

Mot Boston,MA

Kategori: Allmänt

Åhå, man måste gilla USA, gratis wifi på tåget då jag glömt hörlurar-ovärderligt!
Men jag kan fortfarande inte lägga till bilder i mobilen, hehe...
Bara så ni vet så badade jag i oceanen igår, F1 coolt.

nanana

Kategori: Allmänt

Hur fan ska jag fa svenska bokstaver pa denna dator? Far DAMP, lite jobbigt med en windows7 pa engelska nar jag ar van vid vista eller pa svenska.... For jag har namligen bytt ut mac'en mot denna, an sa lange (jag anvande ju inte den andra, hehe)
Har shoppat igar, och umgatts med riktiga amerikanska tonaringar, hej filmkansla!

Respekt

Kategori: Allmänt

Nu har en nyvunnen respekt för ag-gymnaster så att alla vet. Eller inte nyvunnen, för att jag har allti beundrat dem, utan mer... Äh skitsamma, fett coola är de alla iallafall... 
Och förresten så har jag tränat, för de som undrar. Så därför. 
För min del blev det fasttrack, fast med en sånhär studsmatteduk, lite agfriståendegolv och lite trampolin förutom styrka... Jag förstår varför de flesta är så små, herregud vad det sliter, trodde min fot hade gått av efter en rondat-flickis-sträckt med fart på friståendegolvet... Med steg var det ändå ok, men med spring, AJ. det är fan skönare på gräs t.o.m... 
 
Idag ska jag hänga med lite amerikanska tjejor, hoppas jag överlever!;)

Kiai 5k road race

Kategori: Allmänt

Hello vänner, jag är död!
Klockan är runt ett här, men min kropp vill tro att det är kväll, sånu ska jag ta en powernap, hehe... 
I alla fall så sprang jag ett 5k lopp imorse, bara för att motverka jetlaggen sådär, FYFAN säger jag bara. Det var omkring 27 grader varmt, luftfuktigheten ligger på typ 53procent och vi sprang på asfalt... Måste jag säga att det var jobbigt? Sprang in på 26.15, så typ 3 minuter långsammare än i höstas, vilket jag är ganska nöjd med, jag tänkte försöka springa in på 25, trodde set skulle bli 28 mehajade varit nöjd med 30 faktiskt. Nu blev det 26min i ett konstigt klimat, och deträckte till en andra plats i min åldersgrupp... Hade jag haft konditionen från i hösta hade jag vunnit, höhö... 
Nä men det jobbigaste var nog att jag inte hade en aning om hur långt jag kommit pga avstånden var skrivna i miles, och att jag typ bara hade koll påengelska sjömil... 
 
Nu ska jag sova lite, och sen blir det stranden!

Mobilblogga utan App- ja!

Kategori: Allmänt

Tjo, resan som skulle tagit 13 timmar tog typ 23, allt på grym av vädret i Boston, alla flyg vart inställda. Nu är klockan typ mycket hemma, men här är det bara 8.50, och jag gick upp typ 5.30, ha

drar

Kategori: Gott & Blandat

wohoo!

Kategori: Allmänt

Hann med ett pass trots allt!
Och rensade luften och lättade lite på spänningen med en kompis, vet inte om det är en god gärning, karman visar väl sen!
10 timmar kvar tills jag beger mig mot Arlanda!

facebookdamp

Kategori: Allmänt

Jag hatar när folk ska leka/söka bekräftelse på facebook. Det är nästan skabbigt. Att skriva en status: solen skiner, har precis tränat, älskar livet, är så mycket bättre än: nu ska man lyssna på föreläsningar på sitt sommarjobb, dricka kaffe och göra business genom att knyta kontakter med mina framtida affärspartners, har lyckats med livet. JAG DÖR! 
Ska ta min tid och skriva ett argt meddelande till en person som går mig på nerverna, för att jag faktiskt bryr mig och hade velat att någon gjorde samma sak för mig. 
 
Annars har jag spenderat en mucho trevlig dag med Mathilda.
Och gått upp 2 kg sen igår. 
Ska jag gissa att det är fel på vågen?

STRÄCK BAKSIDA

Kategori: Allmänt

JAG HAR STRÄCKT MIG, FÅR PANIIIIIK, VILL INTE SITTA STILL, DÖDA MIG.
Exakt så känner jag just nu, usch! Jag är typ trött också, Bra början på dagen-check!

dissekerar en grapefrukt

Kategori: Allmänt

Normala tonåringar dricker och röker, jag sitter och skär sönder en grapefrukt... Erkänn den ser ut som kött?
 
    Typ som Emmas ben                                     :
 
Hehe, hon ramla på stålkanten...
Här får ni en finare bild, från Orsa
 
 
 

rubrikjävel

Kategori: Allmänt

Åh, har sån packningsångest!
fem veckor på tre olika ställen är ju inte lite alltså, och jag åker om 34 timmar. 34! 
Förutom att packa idag, har jag inte gjort något vettigt, om man inte räknar med den fula kakan mamma ska ha med sig till jobbet imorgon, och mitt lilla pass med Ali. 
Behöver jag säga att det inte är smart att börja skvätta vatten på varandra om man har en halvfylld vattenflaska?

5kg muskler och en sträckning

Kategori: Allmänt

Oj... Sen jag vägde mig sist, för typ ett halvår sen har jag gått ner 5kg. Det är ganska så mycket tycker jag, men det roliga är att det bara är muskelmassa jag förlorat, och det syns nästan inte alls. Det är bara lite lår som försvunnit, som de alltid gör såhär till sommaren, men till exempel så har jag märkt att jag är starkare i magen...
 
Kanske lite dumt att ha ett sånt här inlägg i en viloperiod, men ändå!
 
Igår körde jag ju ändå på mina svåraste övningar (typ). Dubbelpikhalv med kort ansats och första hel-öppning på tumbling (eller till grop men aa:)) med en tränare. Sist jag körde var ju när vi sov över i hallen på påsklovet, men då var det bara för att testa första gången.
 
Undra om det är det som är orsaken till att jag har känningar i baksida lår just nu? 
Tror att det är en lätt sträckning, hatar att det alltid är vänster baksida lår. Eller sist var det ju höger vad, men äh.
 
Och förresten så kom jag på igår att jag borde jobba lite på mina escape-routes i dubblarna, jag missbedömer farten lite grann. Igår skulle jag avbryta min dubbelpikhalva och tänkte att jag skulle göra en pik halv, men när jag fattade beslutet och gjorde mig stor i luften så hade jag redan roterat 3/4 av första volten, och det resulterade i en landning till huvud, lagom skönt sådär.
 
Eller en annan gång, när jag också kom fel och trodde att jag skulle klara mig med en sträckt och sen rulla vidare... Skön huvudlandning där med, eller kom ju till precis nedanför nacken, men hade jag haft bättre koll kunde det ju blivit ryggen och en skön landning.
 
Den här bilden är ett exempel på en kontrollförlust som slutade bra. Eller bra och bra, en trippelpikhalv som blev en dubbel med ett saxutsläpp kanske inte ger den optimala poängen, MEN JÄKLAR VILKEN KOLL!
Elias gick samma trampettutbildning som mig, och han och Lucas, som också är en Brommagymnast visade verkligen vad kroppskontroll är.

klant

Kategori: Allmänt

Jag överlevde typ en hjärtattack nyss. Skärmen bara vände sig uppochner... Råkade tydligen trycka lite speciellt, men nu är det okej igen!
Godmorgon annars!
Måste säga att jag är gaaaanska trött, kom hem vid tolv igår, efter filmen, men kunde inte somna på ett tag så...
Vädret utanför är ju fint, borde kanske dra ut och röra på mig, men jag är så seg just nu så jag vet helt ärligt inte om jag ska göra det.
Men ahja.

.

Kategori: Allmänt

Jag får paniiiiik, JAG ORKAR INTE PACKAAAAAAA.
Sämst.

-men sen ska jag köpa choklad, lakrits, sen träna och gå på bio. SÅ!

hej.

Kategori: Allmänt

Jag är typ sämst på att ta bilder till bloggen, på riktigt. MEN och?
I alla fall så har jag hunnit simma med kära Ebba, som jag förmodligen inte kommer se på ett tag, och så har jag lånat en NY-guide och käkat choklad.
Nu ska jag packa, städa och måla mina hyllplan. Spännande va?

maskinen

Kategori: Allmänt

Fick typ panik när jag skulle mixa barnens friståendemusik- att lyssna på samma lilla bit musik 100 gången är inte okej. 
Därför delar jag med mig av en bra låt som låter min hjärna ta ett break;)
 

Helt rätt!

Kategori: Allmänt

Jag och flickan min ska på bio i veckan, gillar hennes val starkt!

vera sport

Kategori: Allmänt

IF YOU THINK YOU CAN'T RUN- STOP THINKING
Det citatet pryder VeraSports hemsida som jag klickade in mig på nyss, och jag tyckte att det var ganska bra skrivet!
Ska bara ladda upp mobilen så blir det nog en runda trots allt (trodde det skulle bli en ikväll, men varför inte nu? Eller dubbelt?- Allt är bättre än o packa!)

nananananana- batmaaaaaaan

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag väcktes av min far, som tydligen tror att jag fortfarande inte sover som normala människor på ett sommarlov (vilket vi sett motbevis på ju, höhö)... Så att jag vaknade för ett tag sen.

Körde som sagt styrka med tjejerna igår, och därför MÅSTE jag tipsa om sporttoppen jag har! DEN ÄR SÅ SKÖN! ÖGF blev sponsrade av Röhnisch inför marknadsafton, så att alla fick lite reklam!

(i och med att blogg.se's bildverktyg inte vill samarbeta, så får ni en ful internetbild)

I alla fall, så heter modellen Racerback, och man skulle kunna tro att bara för att den inte har så breda band och så så är den dålig. Icke sa nicke- det är den skönaste toppen jag haft!
Fodringen är lite konstig och går bara halvvägs upp, men det gör inget då själva toppen är så otroligt skön!
(Hela toppen måste vara konstig, jag har förfan en S som inte ens känns på, jag kanske skulle köpt en M själv, fast jag är då inte säker på det...)
Jag har kört gympa, löpning och styrka i den och den är grym. Bara priset som inte är, höhö... Fast det är ändå inte så farligt egentligen, inte för det man får!



trööööööött

Kategori: Allmänt

Dagen idag har bestått av att äta. Typ.
Sen körde jag styrka med "nya laget", och de tjejerna vill fan döda mig. 
Starka ska vi bli! 
Är alldeles för trött för att skriva något vettigt, gonatt typ...

tar ut ilskan på internet

Kategori: Allmänt

ALLTSÅ VARFÖR SKA FOLK VARA SÅ HANDLINGSFÖRLAMADE?
Jag har en sjukt bra vän som jag skulle åkt till Polen med i sommar, sen så skulle hon till Portugal, sen skulle hon inte det, och nu ska hon inte till Polen. Fast vi har pratat om det i typ två år. Egentligen så borde jag inrte skriva det här här, men nu gör jag det. 
Så jag ska på kiteläger i 2 veckor nu istället för en. Bara för att.

Ett stooort problem

Kategori: Allmänt

Förresten, så har jag ett problem just nu... Tänkte ta en dubbelvila, men är rätt sugen på en kortrunda idag, eller rättare sagt nu... Problemet är bara att mamma åkte för att köpa med kinamat hem, och det var ett tag sen. Så jag tror inte jag hinner bort till Karlslund, springa, köra rehab, strecha, och komma hem innan hon kommer tillbaka. Och micrad (mickrad? mikrad?) mat är ju inte alls lika gott
:( VILKA PROBLEM MAN KAN HA ALLTSÅ

För övrigt är ryggen lite konstig nu, det första jag får göra på morgonen är att lägga mig på marken och köra bensvingar tills man hör det där efterlängtade knaket...
Det gör liksom inte ont utan känns bara konstigt... Får väl kötta på styrka ännu mer imorgon!

tränargrejs

Kategori: Allmänt

Eftersom jag var så dum och missade mötet, så satte jag igång med lite arbete inför hösten innan jag drar (om en vecka kommer jag liksom uppleva min första morgon i USA!!)
Så jag  har tryckt på ctrl+c och ctrl+v ett antal gånger, för att jag har nämligen mejlat folk ifall de är intresserade att börja träna till höst!
Och så fick jag respons på direkten, sjukt kul ju!

inte min dag idag

Kategori: Allmänt

Åh, den här dagen började inge bra alls!
Eftersom jag var på mammas jobbfest igår så la vi oss ganska sent, så när jag vaknade runt 8 som vanligt hade jag ingen lust alls att gå upp. Somnade om och sov till kvart i elva, vilket var skönt i och för sig, ÄNDA FRAM TILLS ATT JAG KOM PÅ ATT VI HADE MÖTE ANGÅENDE SOMMARJOBBET IDAG! Så typiskt! 
Jag ringde handledaren och sa som det var, och hon sa att det absolut inte var någon fara, men det känns ju inte alls bra... BLÄ

spotify

Kategori: Allmänt

Nu gör jag något konstigt med mammas jobb, så här får ni några låtar som kommer att dunkas i hallen i sommar:

träningsvärk

Kategori: TeamGym

Igår körde jag ett finfint styrkepass med Sandra och Sofie, men det känns idag...
Det roliga är att när jag vaknade imorse (alltså vid sju), så kände jag inte ett dugg. Vid tio kändes det lite, och nu, så vet jag att jag inte kommer att kunna röra på mig imorgon.
Det är så roligt (inte roligt-roligt men aa), jag får alltid mest träningsvärk 2-3 dagar efter att ha tränat, brukar inte vanliga personer få det dagen efter?
Nä, jag vet inte...

Fast jag måste säga att vi var riktigt duktiga igår! Körde 19-21, nästan hela tiden... Nästan, då vi hade ett kort avbrott då lilla Emilia kraschade ordentligt och vi fick hjälpa till och ta hand om resten av gruppen innan ambulansen kom. Jag vet inte vad som hände riktigt, antingen så var det en armbåge ur led eller så gick det av något. Lilla tjejen var så modig och blev lugn riktigt riktigt snabbt, så jag hoppas verkligen det inte var något komplicerat, efter sommaren är hon förhoppningsvis tillbaka helt färdigläkt och stark igen!

Angående skador, så finns det en elittjej i Höganäs som nyligen fått ett dåligt besked angående sin rygg. 
Så jag tänkte såhär: kan inte alla mina läsare (även om det är få) gå in på hennes blogg och visa lite stöd?
Länk har ni HÄR!

Jag kommer verkligen ihåg hur rädd och otrygg jag var förra året när ryggen mådde som värst och jag inte vågade kolla upp det. Det var bara töntigt, då jag inte har så stora problem alls, men jag trodde att det var seriöst ett tag... Höhö...
Fay har haft ryggproblem länge, samtidigt som hon kört typ de svåraste volterna i Sverige, därför är det verkligen hemskt att hennes skada är så allvarlig.
Så heja på!!!

bu

Kategori: Allmänt

Ja, det går inte att mobilblogga, vilket gör mig ganska hetsig, så här får ni en låt:

OTROLIGT

Kategori: Allmänt

Vet ni? Idag sov jag jättelänge! Ända till 10! Eller alltså, jag vaknade 6.40 och var vaken ett tag, men sen la jag mig igen och somnade om, och sov länge alltså!
Så skönt!
Sen har jag ätit frukost, mackor med jordnötssmör och sylt/nutella, så nu behöver jag inte äta mer på hela dagen, helt energimässigt...
Ahja, hejdå

GALEN

Kategori: Allmänt

DET GÅR FÖR FAN INTE ATT LÄGGA UPP BILDER NORMALT, FIXA DET, BLOGG.SE!!!!

tjobrä

Kategori: Allmänt

hej, 
igår var så otroligt mycket bättre än  förväntat... Typ galet!
Min klänning gled upp typ sjuttiomiljarder gånger, jag fick lagom ont i trampdynorna av mina skor (inte ens i närheten av vad andra måste fått, men ändå), men det var guld värt!
Gumaelius nior gick all in, och på något sätt blev det en sorts gemenskap, som gjorde att det var fullt ös hela kvällen! 
Jag visste seriöst inte att man kunde ha så roligt när man dansar (eller hoppar) till dålig musik, men jag fick väl lära mig något nytt.
Idag tömde jag mitt skåp, och stängde igen det för sista gången, gissa om det kändes konstigt?

Imorgon är det slut, vilket känns overkligt. Vår klass går skilda vägar efter tre långa år tillsammans, och vi har förändrats allihop. Vi har sett varandra växa som människor (och bokstavligen), men det ska bli kul med lite förändring!

Här kommer en av låtarna som spelades igår, som satt sig på hjärnan och fastnat där, enjoy!



AIM HIGH; RI

Kategori: Allmänt

Åh, fick nyss reda på vilken hall jag ska spendera hela min vecka 25!
Det blir nämligen Aim High Academy- och jag kan inte vänta! 2 gropar, 3 nerbyggda trampoliner och en kort fasttrack, så roligt! Det står inget om ett tumblinggolv tyvärr, men en airtrack finns, alltså kommer jag ha en enda stor lekstuga i en vecka, GULD VÄRT!

Varför jag tycker att vår avslutningsmiddag är meningslös

Kategori: Allmänt

JO, nu är det så här att jag tycker att vår skolas "avslutningsmiddag" är helt meningslös, onödig och inte genomtänkt. Varför?
 
Delvis så är det sagt att det inte är en skolbal (jo, det är exakt det den är), utan det är en avslutningsmiddag. Man säger så för att folk ska slippa stress, men det gör man ju fan inte.
Eftersom det inte är en bal, så finns det inga som helst riktlinjer över vad man ska ha på sig, och som tjej är det VÄÄLDIGT jobbigt. Killarna kör ändå kostym eller skjorta och slips och de är nöjda, men vi tjejer får det knepigt!
 
Det är "bara" en avslutningsmiddag, så då ska man vara fin, men ändå inte för fin. Alltså ska man ha typ en cocktail-klänning, som då alltså inte är för fin, och så ska man vara jättefixad, för att det är det enda tillfället att vara så fin. SÅ VARFÖR INTE GÅ ALL IN? Skulle vi få ha en "riktig" bal, så skulle i alla fall de flesta ha långklänning, och då skulle det vara fine. Men nu?
 
Nu ska man vara fin, men inte för fin som sagt. För att inte urskilja sig ur mängden (vilket är min avsikt) så kan man inte gå i byxor eller långklänning. Man kan inte komma osminkad eller proffsigt sminkad. Man ska vara lagom. JAG BLIR GALEN. 
Jag hatar klänningar, klackar och smycken (inte mitt gymnasthalsband♥), och vill inte ens klä upp mig. Men samtidigt vill jag inte att snacket ska gå, orkar inte synas och är trött på skolan, så för att försöka passa in så inhandlade jag ett par svindyra klackar igår. 
 
Varför köpte jag ett par dyra skor jag inte vill ha? 
För att det helt enkelt var de enda jag inte fick ont av. Om jag nu ska stå ut i dem en hel kväll får de vara bekväma och möjliga att gå i.
För jag tänker inte vara en av dem som går som en kratta och tror de är så jävla snygga i sina skyhöga klackar. Det är bara pinsamt. samma gäller klänningar som inte passar, personer som inte kan sminka sig och som har fördjävlig hållning. Då kan man väl bara strunta i att ta på eyeliner, eller sy in klänningen, eller räta på ryggen så att man inte ser ut som gollum och sen ska vara en fashionista.
 
Blä, vilket luddigt inlägg... FETT ARG

men vafan?

Kategori: Allmänt

DETTA SKULLE KOMMIT UPP I FÖRMIDDAGS SÅ AA
 
Jag hittade nyss ett inlägg i utkast som var skrivet den 21 april, vad kansigt! Det handlade om samma sak som detta, alltså att simma! För Alva drog med mig till gustavsvik och förgyllde min dag!
Nu ska jag äta, så aa, hej!
 

man blir glad av att träna

Kategori: Allmänt

Jag hade nästan glömt hur bra man kunde må efter ett konditionspass!
Efter en heldag på Marieberg/stan i jakt på skor till balen (som jag tycker är fullkomligt onödig) (och som inte hör till mina favoritsysslor), så drog jag ut på en runda på 5km. Sprang väl i "lagom" takt, inte så snabbt som jag borde kunna, men inte heller fjoll-jogg... Det var jobbigt, men jag hade fin kontroll på andningen och lyckades äntligen känna "botten av lungorna" som jag kallar det, alltså att jag fick till djupa andetag, vilket var skönt. 5km är inte långt, musklerna finns ju, det är flåset som har gått ner rejält, men det kändes bra idag faktiskt.
 
Sen körde jag mina ryggövningar, en kort armhävningsserie och försök till chins, men stången är inte min bästa vän (än). På väg hem träffade jag mor min som skulle ut på sitt cykelpass- och hon fick såklart med mig, så det blev lite cykel på det! SÅ SKÖNT.
 
Eftersom jag är för lat för att koppla in mobilen till datorn blir det inga bilder, men det har alla avnt sig till vid det här laget va?

tråkig blogg...

Kategori: Allmänt

Mobilbloggandet fungerar inte för tillfället:( Väldigt synd, då de flesta av mina inlägg faktiskt var från mobilen. Så. nu vet ni.

NI FÅR INGEN BILD, DRA

Kategori: Allmänt

Mitt i min förvirring angående bloggsystemet så glömde jag att skriva det jag skulle skriva egentligen, smidigt värre.
 
Nä, men jag klarade av mitt sista återbesök hos kiropraktorn innan sommaren idag, allt ser bra ut och jag har en liten serie jag ska göra för att slippa ha ont i ryggen. Jag har varit duktig hittills, och det ska jag fanimig hålla i, för i höst, då ska det köttas SVÅRT. 
Det enda vi gjorde i skolan idag var att kolla på film och skriva lite på en lapp till kommande sjuor, alltså typ lika mycket som de som gick ut nian för 15 år sedan (Alexxx och Jonas drack nämligen kaffe då jag kom, och de reflekterade över att man inte gör NÅGOT vettigt i slutet av nian, och jag håller med).
 
Sen så hängde jag på två stycken kompisar upp på stan, men eftersom jag är en kille innerst inne så hittade jag såklart inget, och imorgon ska jag panikhandla skor till balen, eller "avslutningsmiddagen" som vi ska kalla det.
Fast, jag har inte bestämt klänning heller för den delen, men det är en annan historia.
 
Kan också säga att jag kom över en artikel om sockerberoende, och blev lite fundersam. Är jag sockerberoende? Idag har jag faktiskt inte ätit något godis/glass/läsk-aktigt. Det enda är väl jordgubbar (utan socker då), och ett äpple, men det är ju inte godis.
Och vi har glass i frysen... 
Men samtidigt så skulle jag lätt kunna äta hela paketet med glass, och jag är nog lite halvt sugen... 
ÅH, mat är så konstigt. Jag skulle t.ex. aldrig kunna LCHF-a på riktigt, för hur gott är det inte med en ciabatta med riktigt långlagrad ost på? 
Det är EXTREMT GOTT. Åt det nyss så... Åhhhhh, det vattnas i munnen när jag tänker på den där biten grana-padanoost eller vad den heter... 
Läge att sluta skriva nu? Jaaaa.
 

Oj...

Kategori: Allmänt

Jag anmälde mig till blogg.se's nya bloggverktyg, OCH JAG ÄR FÖRVIRRAD! Har blivit flyttad till det nya systemet, som jag nog inte ska säga så mycket om, men om det ser jättekonstigt ut på bloggen så vet ni varför!

Förändringar

Kategori: Gott & Blandat

Nu är det klart... Jag har officiellt bytt lag. Visste inte att det skulle vara såhär sorgligt och insåg nu hur mycket jag kommer sakna mina brudar- men jag lever fortfarande, några av oss ska tävla tillsammans, och jag har Stockholmslägret att se fram emot!

Det kommer ett längre inlägg inom snar framtid, det finns hur mycket som helst att skriva.
Är helt slut både fysiskt och psykiskt, hjärnan har tagit sommarlov och är inte riktigt med mig, så nu ska jag sova! Imorgon väntar mitt (förhoppningsvis) sista återbesök hos kiropraktorn, och därefter köttar jag återuppbyggnad och rehab (har ju tre övningar, varav två är strech- köttigt värre;))... Eller jag vill att det ska bli så, men jag kommer sitta och äta glass...

att bryta mönster

Kategori: Alpint

De senaste 4 åren (shit, vad länge det är!), har jag åkt på läger till Österrike under höstloven. Alltså har jag gjort det i princip en fjärdedel av mitt liv. Nyss gick jag in på föreningens hemsida, och mycket riktigt, så fanns inbjudan uppe
.
Jag vet verkligen inte om jag ska med eller inte i år.
Just nu, så är jag i min lilla gympabubbla, och har inte saknat slalomen så jättemycket, förutom någon vecka där i maj då jag bara ville ha snö...
Jag skulle få åka själv, och det har liksom gått bra, så det är inte problemet. Utan problemet är att RM3 går direkt veckan efter. Och då känns det inte okej att vara borta från gympaträningarna. Åh, ångest! Bjuder på bilder från föregående år:
sista vägen ner förra året, 2 gubbar började prata med mig och Minna, HAHA
Jag&Jonte- den jäkeln är typ 1.90 nu! Åh herregud vad konstiga saker vi gjorde den resan! Åka utan glasögon ända till trassén? Varför inte? Kolla på skräckfilm på spanska utan undertexter? Jajamän!
Holländska gänget 2010!
Liten chey med bränna...
FINT VÄDER 2008.. HÖHÖHÖ
ÅH ÅNGEST!

Igår

Kategori: Gott & Blandat

Har andra roligare bilder, men asso, tror seriöst inte jag får lägga upp dem...

galen på musiken

Kategori: Gott & Blandat

Alltså seriöst: varför sätter inte alla personer på youtube ut låttitlarna? Får hets! Har haft låten från denna video på hjärnan i två långa dagar...
Och förresten så drömde jag att jag körde en dubbelskruv istället för en enoenhalva på tävling och fick stegringsfel, så att ni vet...

Sjuk...

Kategori: Gott & Blandat

Godmorgon, eller middag eller något sånt... Och nej, jag har inte sovit såhär länge, utan jag har varit på en promenix, ätit frukost och tyckt synd om mig själv, då jag är sjuk.
Är så sjukt seg i kroppen och i huvudet så att jag bara vill lägga mig ner och sova, och jag kan endast konstatera att det inte är någon höjdare att vara genomblöt på Grönan...
Fyfan, jag hatar att vara förkyld...

Ingen bild och överbelastningar

Kategori: Gott & Blandat

Haha, Gud så svag man blir redan efter typ 4 dagars uppehåll! Skulle testa en piksitt-serie så att säga, piksitt-spetspik-ut med benen-spetspik-piksitt, och det gick ännu sämre än i torsdags!
Men däremot så gynnar vila min handled kan jag säga, körde styrka med den igår och i fredags utan att belasta särskilt mycket, och det gjorde inte alls ont vid mitt första försök att bryta i den där serien(det roliga är att knappt kan sitta i spetspik ens och testar det där...) Sen så överdrev jag visserligen och fortsatte så att det gör ont just nu också, men ändå, NAJZ...

wanties

Kategori: Gott & Blandat



För jag ska ju inte shoppa loss i USA?

Det är farligt att träna barn

Kategori: Gott & Blandat

Japp, det är farligt att träna barn...

om tio dagar är grundskolan slut

Kategori: Gott & Blandat

Nä, fyfan. HAr så dåligt samvete för att jag inte ska träna idag. Är nämligen förkyld och misstänker som sagt en liten sträckning i baksida lår, och vill liksom inte paja det.
Förut, när det var riktigt dåligt väder kunde jag skylla på det, men nu så har ju solen kommit fram, och jag har liksom inga undanflykter... Men jag vill verkligen inte bli sjuk!
Känns som om det rättfärdigar min lathet, men det är liksom inte okej riktigt.
BLÖÖÖ, får inte ut tankarna i text.
Har varit träningsfri alldeles för länge, och imorgon får jag inte snurra heller, för då ska klassen till le huvudstad. SKJUT MIG.
Alla är så taggade, men inte jag. Är täppt, och trött, och allmänt tjurig. För jag kan ju liksom inte vara som en normal människa, och sova som vanligt, nej, jag måste börja tänka på gympa, leta efter bilder på hallen som jag ska få leka i i USA, sen måste jag självklart kolla på film (alltså gympafilm) och sen så börjar jag fundera på hur jag ska dra runt en fullhalf. Allt detta efter jag lagt mig och bestämt mig för att sova.
Och att tänka på en fullhalf nu? Jag snurrade dubbelhalv till hårt för första gången någon gång vid den första maj (efter typ 5 lyckade försök till grop), sen sitter dubbelpiken (med halv då) ganska fint när inhoppen fungerar, men jag har aldrig kört en dubbelhalv i sträckt liksom. Det känns som om jag borde gjort det men...
ÄH...

Insomnia

Kategori: Gott & Blandat

Jag har inte tränat sen i torsdags, så att jag kan helt enkelt inte sova. KUL LIV

Smart osv

Kategori: Gott & Blandat

Jag misstänker att jag har sträckt mig lite lätt i baksida lår... Vill ni veta hur? Inte? Äh, jag säger så här: det är no inte jättesmart att köra splithopp och splithopp med halvvändning helt ouppvärmd... Eller saxhopp med halv för den delen heller. Men jag har aldrig sagt att jag är jättesmart heller^^

behörig tjej nudå

Kategori: TeamGym

SÅ ATT ALLA VET SÅ ÄR JAG BEHÖRIG TRÄNARE PÅ TRAMPETT UPP TILL HALVSKRUV I ALLA ENKLA VOLTER, VALFRI STIL, OCH ÖVEN PÅ ÖVERSLAG, RONDAT OCH PETRIK PÅ BORD.

katrineholm dag 2

Kategori: TeamGym

Äckligt trött

Kategori: Gott & Blandat

Kolla rubriken så vet ni vad jag ska göra nu...

just nu

Kategori: TeamGym

Back

Kategori: TeamGym

Hemma igen efter en fika med Carro,
Drick inte is-chai på Fikafabriken om du inte är sugen på grädde... Den varma chailatten är däremot supergod!
Har även hunnit med att baka maränger, trots min seghet i huvudet höhö... Ska sätta mig ner och mixa friståendemusik nu, spännande spännande...

Sjuk

Kategori: TeamGym

Ja, jag är som sagt sjuk, och det enda positiva med det är att jag fick gå hem nu tidigare... Fast ska jag vara helt ärlig så hade jag nästan hellre varit med på idrotten i det här äckliga vädret... Ska nog sova nu, så att jag klarar av att fylla i alla papper i eftermiddag, tjarrå

men lol

Kategori: Gott & Blandat

HAHA, jag är sjuk. Pallar inte, helt seriöst. Sjuk NU?
Får dra mig mot skolan och redovisa, sen dö. MEN FETT SUR ÄR JAG.
Ska på utbildning båda dagarna i helgen, och idag ska jag umgås med två gympisar, FML. Jag tänker vara självisk och smitta dem.