kahoona

IV och inriktning klart!

Kategori: Allmänt

Har skrivit på inriktningsvalet nu, no regrets. 
Natur natur, med bioteknik som profil.
Franska i tvåan och trean (fast man kan ångra sig till steg fem sen liksom.
 
NANANANA random bild
 

Wifi issues

Kategori: Allmänt

mwäähhh, min mobil vägrar WiFi- alltså kan jag inte mobilblogga, då jag använt massa surfvolym och det går fett segt. Skrev en kortis om lovet, men asso den kommer inte upp på mobilen, och jag orkar inte krångla. men jag lever iaf.

End of thinking capacity

Kategori: Allmänt

 
Jag har ju sagt att det ska bli förändring på bloggen. Jag funderar på att nischa lite mer i framtiden. Men jag vet inte. Vi får se. Jag tänker i alla fall!

skjut mig

Kategori: Allmänt

Jag älskar typ att kolla på statistiken... När jag inte skriver någonting, så har jag flest besökare. LOGIK.
Apropå logik, så kände jag mig helt otroligt logisk igår, när vi hade matteprov. Det gick bra liksom. Och kemiprovet jag gjorde i efterhand gick också helt okej. Stämningen i klassen igår sista lektionen var för härlig, vi behövde inte ta hem något alls. Fett skönt.
 
Nästa vecka innebär dock projek-aktigt arbete. Samma sak alla lektioner förutom typ 5. På hela veckan. Skjut mig.

Kvällsträning again

Kategori: Allmänt

Mjölksyrekoncentrationen i min mage är riktigt jävla hög ska ni veta. Det gör ont, haha. Sen så trodde jag för någon dag sen att jag höll på att dra upp en gammal sträckning i vänster baksida lår, men det var bara träningsvärk. Och imorgon kommer jag garanterat ha samma känsla i båda benen. Har det redan idag liksom, och följde med mamma på cirkelträning, där vi körde med vikt, något jag knappt gör annars. Så det kommer kännas, men snart är det fredag och VILODAG!

Kvälllsträning

Kategori: Allmänt

 
Åhå, alltid lika svårt att komma till ro efter kvällsträning... Men är så stört glad! Efter fyra månaders frånvaro av tsukasnurrande (eller mer, men räknar från skadan i alla fall), så ba satt den! Inte klockren (jo andra var det snyggaste jag kört, svär) men ändå, fötter först alla gånger förutom första piken, och där var fötterna först faktiskt, men den var liksom inte till ståfötter, om ni fattar.
 
Och tumbling gick också hyfsat, timade rätt inhopp, nu är det bara att fortsätta driva på, och så lär jag nå mina tävlingsmål!:)

Fystest

Kategori: Allmänt

 
Igår tänkte jag skriva såhär efter träningen: Så skönt att ta ut sig! Dock är det snart dags att köra ben och kondition igen, har inte varit mör i benmusklerna på länge.
 
Tar tillbaka det nu. Hade maxtest på idrotten idag, och FYFAN säger jag bara. Är nöj med rörlighetsbitarna och överkropp (situps och armhävningar), då det blev 200 resp 45 av varje, (50 och 5 under mina rekord, men situpsen kunde jag fortsatt på lite till, la av för att det skulle bli möjligt att slå sen haha)
 
Benen däremot... Stod i jägarvila i 4 min, vilket är jättebra, MEN 2.38 ifrån mitt rekord. Och sen hade jag nog lite mer att ge på konditionen (så många gånger längs kortväggen som möjligt på 4 min).
 
Jägarvilan var så hemsk, började skaka efter 40 ynka sekunder... Hade satt 3 min som absoluta minimum, 5 som bra och 4 som det jag behövde stå för att inte vara sur efteråt. Var sur sen såklart, men äh, egentligen så var resultaten bra. Och vi slapp beep, som jag haft ångest för i flera dagar nu, hehe.
 
De stämde väldigt bra med den sortens träning jag hållit på med de senaste 4 månaderna, så det är inget att förvåna sig över heller:)
Om en timme är det dags för redkapsträning, tjoho!

Feb. 04, 2013

Kategori: Allmänt

In case ni undrar, så funkar inte blogg.se på datorn, och det är så jobbigt att skriva ordentliga saker från mobilen. Men det kommer, någon gång i framtiden i alla fall.