kahoona

jag gör slut.

Kategori: Allmänt

Detta må vara ett sorgligt inlägg. Eller inte.
Det är så att den här bloggen ska avslutas.
Anledningen är att jag inte står ut med namnet.
 
Cabrinha-bloggen som är storasyster till Kahoona bytte namn, och det är dags för ett namnbyte nu.
För er som inte hängt med så är Kahoona en kitemodell från BEST-kiteboarding. Denna drake har jag lärt mig mycket på, men efter att ha sommarjobbat med dessa drakar vill jag inte ens kolla på dem de närmsta 10 månaderna, innan det är dags igen.
 
När jag får ett "lightbulb moment" med ett nytt namn osv, ja då har ni första tjing.
Fram till dess så säger jag SO LONG, RIDE HARD, ALOHA, CYA

Lack of update

Kategori: Allmänt

Jo, min galna idé ni vet?
Imorgon drar jag upp igen och stannar kvar i två veckor utan avbrott, tror jag. Alltså kommer jag inte ha något internet och aa, förvänta er inget spännande här!
 

Öm

Kategori: Allmänt

Utsidan av knät värker efter krascharna i lördags, är väldigt öm på höfterna från selen och  allmänt seg, trots springturen tidigare idag.
Eller kanske tack vare den? Strechade ordentligt idag dock, för första gången på alldeles för länge, och imorgon finns det en liten chans för några få vindtimmar... Först ska jag dock till tandläkaren och så men vi får se hur saker och ting slutar. Garanterar icke någon uppdatering, puss

James Boulding- Change

Kategori: KITE

Som bekant så äger jag inte en fungerande kamera just nu.
Men jag tänkte dela med mig av en riktigt fin edit, som jag hittade i pausen av pluggandet- denna fördömda matte... Normal som gör detta ett sommarlov, eller?
 
 
 

the past days

Kategori: KITE

Sitter i skrivande stund i Gdansk igen, kom upp igårkväll, efter två halvblåsiga dagar.
Jag måste bara skryta med lite progress, HAR NÄMLIGEN LANDAT NER NÅGRA BACKROLLS, utan att förlora draken efteråt. Hör å häpna, åt HÖGER dessutom! Eller alltså, åt båda hållen, men jag har inte försökt åt höger förut så...
 
Det är nämligen så att när det blåser bra så kommer man typ exakt vart man vill, så jag störde en kompis som var ute som instruktör, och han bekräftade det faktum att min rotation inte gick från huvudet och att det var därför jag drogs runt som en trasdocka i de misslyckade landningarna. Och alltså, sen igår så gick det, och det var fett nice.
 
Dessutom så fick jag en lite crazy idé, men jag delar med mig av den efter jag vet lite mer.