kahoona

In the right place!

Kategori: Alpint

Skulle kommit upp igår...

Dags att ge ifrån sig ett livstecken då?
JAG ÄR I ÖSTERRIKE OCH DET ÄR BÄST!

tagga

Kategori: Alpint

Man kan inte låta bli och bli taggad, får gåshud! Bara synda att missa Sölden-racet, sitter ju som sagt i en buss då... 

powwowte

Kategori: Alpint

Hade en så sjukt bra barnträning nyss, typ dör lite!
Har tyvärr fel dator för att visa bilderna, men helt galet kul var det, allt slit lönar sig.
 
Anledningen till varför jag lyckas blogga idag är för att JAG SKA TILL ÖSTERRIKE IMORGON!
Så att jag måste packa och så, även om jag lyckades med det mesta igår så tvätta vi jackan och lite sånt. 
Har även ångest över om jag ska ta med min stora dunjacka eller ej, igår bestämde jag att jag skippar den, men ändå... JOBBIGT LÄGE! (jag sprang och packade ner den nu, bara så ni vet).
 
Nä men jag måste typ packa min ryggsäck till bussen nu bara för att, hejdå!

Så KUNG

Kategori: Alpint

Jag är så bra på att packa, förvånade mig själv... Fick plats med alla skidgrejer utom underställ i min pjäxbag, HUR BRA?
eller inte jacka och täckbyxor då, men detta gick i:

Pjäxor
Innerskor
5 par skidstrumpor
Slalomhjälm med båge
Storslalomhjälm
3 par glasögon, extraglas
2par handskar
Skalhandskar och 2 par innehandskar
Fartdräkt
2par shorts+väst
Ryggskydd, benskydd
Valla, vallajärn, 2borstar, fil, bryne o vinkelgrejs

Är fan imponerad! Ärligt, har aldrig fått i så mycket, men de säger väl: practice makes perfect?
Funderar på att trycka in en jacka, vet inte om väskan håller för det, men det skulle kännas bra att ha liiiiite mer plats i stora väskan... Som för övrigt inte håller på att spricka för en gångs skull, även fast jag drog i alldeles för mycket kläder, 3 tjocktröjor liksom, när ska de användas? Fast jag vill inte ha någon av dem på bussen för den med dragkedja är för tunn och vill inte ha utan... Dessa problem alltså! Måste även köpa tvål imorgon, och sista-minuten packa saker som jag kommer på att jag glömt, wohooo!

Fick med de fina glasögonen från Scott som mamma köpte åt mig i helgen, de är asfina och kommer användas under måndagens snöstorm;) det enda minuset är väl att det inte är något silikon på bandet och att jag måste sätta på clip på hjälmen, haha:)

10 m fritt fall

Kategori: Allmänt

Tjoooooooo
Sitter i mina pjäxor, på söndag kliver jag ut på snö! Det kommer göra ont, men FETT KUL JU.
Fast just nu så funderar jag seriöst på hur det kommer gå alltså. För när jag lutar fram krampar det i framsidan. Och det är inte tryckont, utan det är sendrag, och så måste jag flexa tårna för att det ska gå bort. Och det gör man ju inte direkt när man ska trycka till en sväng liksom. Får kanske testa att ta ut kilen de första dagarna? Äh, det ser vi då.
 
En annan sak jag gjort idag, är att hoppa från tian, igen efter 5 år.
Så obehagligt. Fast kul när man väl gjort det. Varför tänker ni? Jo, vi hade livräddning med klassen, och sen så sa Matilda- ska vi hoppa? och jag ba: jaaa, det kan vi väl göra. Och sen så hoppade hon, och då kunde jag ju inte fega ur.
 
Själva ögonblicket under vatten var mycket mindre läskigt än jag mindes, men att stå där uppe, nä. Jag höll på att fega ett tag, tog sats och kroppen typ vägra. Men det är ändå bara ett kliv, och man kommer ingenvart om man inte går utanför sin comfort zone. Tänkte på detta hopp som på en mental förberedelse för nästa veckas läger faktiskt. Det är ju lite jobbigt att frysa och åka som en kratta- då kan jag tänka på hoppet och pusha liiite lite hårdare.
Kommer vara som en liten pussy och gnälla mesta delen förmodligen, men hoppas på att få en rolig vecka ändå:)
 

kallt

Kategori: Allmänt

Hallåå. Som man ser i inlägget under så höll jag på att plugga biologi nyss. Men efter en timme så tappade jag fokus, och gjorde te, bara för att jag fryser så mycket. Ni kan fråga mig massor om the nitrogen cicle, nucleic acid, acidic soils, heterotrophs och secondary succession. För att jag kan allt nu. Eller? hahah. Att fokusera länge åt gången är inte min grej känner jag. Det är väl därför jag är gymnast/skidåkare och inte marathonlöpare...
 
På tal om att frysa: JAG FRYSER FAN JÄMNT. Inte på sommaren kanske, men september-juni, då fryser jag. Om inte om händerna, så om fötterna. Eller varför inte både och? Vi skidåkare borde vara härdade, och i backen klagar man kanske inte jättemycket, om man har andra samtalsämnen förstås, men när det är kallt i skolan, då... Då whinar jag nog mest av alla. KAAAAALLT.

Just nu

Kategori: TeamGym

Paperwork

Kategori: TeamGym

Sånt här roar jag mig med en söndagskväll, skriva in beställningar i datorn, FICK MAN HA ETT LIV ELLER?
Förutom det så har jag blåst upp min boll också, den är fett fin, fast jag hatar den ändå:)

GRYM INSATS

Kategori: TeamGym

Alltså, idag hade jag velat ha twitter. Skulle bombat mitt feed med gympauppdateringar.
Nu vet vi:
6 MEDALJER
4 BRONS
2 SILVER
WOHOOOOO
 
Brons för alla juniorlagen och seniormixed. Silver för seniordam och herr. Och så nära det var i herrarnas final. Herregud. Och Sandras grannar vet att det var det. Så vi skrek. Det var HELT SJUKT.
Sverige vann friståendet och trampetten, men tyvärr, danskjävlarnas tumbling är det ingen som slår. 
 
Ne, skämt o sido, de danska herrarnas tumbling är bara så sjuk. Dubbel med dubbel sträckt som likavarv (eller asso jag tror det, de snurrar ju bara så sjukt mycket så jag vet inte), rondat dubbelsträckt whipback flickis dubbeldubbel(? här med, jag ser liksom inte, haha!). Det är bara sjukt. 
 
Efter det där med rättigheterna så finns det ju inga filmer, och det är så synd! Igår antecknade jag nämligen under kvalet, för att göra ett kul inlägg här i bloggen, men känns inte lika kul utan att ha något att visa er.
 
Och det är väl lika bra det, skulle förmodligen gjort bort mig genom att mala på om hur lika cheerleaders Holland var i sina shorts, och att jag VERKLIGEN INTE FÖRSTÅR VARFÖR MAN INTE SKRUVAR DUBBELPIKAR om man nu tävlar EM, det är ju så sjukt svårt att stå?
Och aa typ sånt. Och så skulle jag framstått som värsta dissaren. Men jag menar ju inte så egentligen. Det är min lilla skruvade (HAHAHA- så rolig jag är) åsikt.
 
Kolla damernas fristående, DET ÄR SÅ GAAALET BRA!
 
 

Fyfan vad dåligt danmark

Kategori: Alpint

Streamen kraschade och netgymnast tvingades att ta bort alla filmer från kanalen- DRIVER NI ELLER?
Hela gympasverige rasar, men idioterna från arrangörsföreningen fortsätter att förstöra vårt liv, och nu kommer jag inte få se damernas fristående, INTE ALLS ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH SÄÄÄÄÄMST

No pain?

Kategori: Alpint

10 min i pjäxorna och jag vill ta av dom. Om en vecka ska det vara 3h x 2 med belastning... AJJJJ

det är fan EM!

Kategori: TeamGym

Meningen var att jag skulle blogga ordentligt nu idag, MEN STREAMEN TILL EM-KVALEN FUNGERAR!
fattar ni icke-gympaintresserade människor hur stört det är? och hur lycklig man blir?
Lagets facebooksida har förvandlats till ett forum, och vi taggar morgondagens finaler. Som jag måste jobba under. MEn ändå, kan kanske smita iväg tidigare. Tyvärr så fattar jag inte hur man ska kunna bädda in, men länken har ni här.
Morgondagens stream kommer nog inte funka där (eller så har de ändrat det?), men annars borde denna också streama.
 
Och när vi ändå är i EM-bubblan, varför inte ta och kika in hos emteamgym.blogg.se? Bland annat Fay (hon grymma tjejen som skadade ryggen som jag länka för några månader sedan) hittar på massa gymparim. 
 
Snart sätter juniorherrarnas kval igång, OCH SEN ÄR DET DAAAAAAM! WOHOOOO TAGGAAAAAA!
 
Såhär snygga är de alla! Bilder från Gymnastikförbundets facebook!

245 pass

Kategori: Allmänt

tudiloo!
Saknat mig?
Då ska ni få göra det lite lite till, för att jag ska ut och springa om typ en timme. Är lite smått taggad, samtidigt som jag verkligen inte är sugen. -eller jo. Fast ne.
Måste erkänna att jag har ramlat ut ur träningsrutien. Förra året, eller ja, från v35 2011 till v 35 2012 så tränade jag 245 pass. 4.6 pass i veckan. Det är fan bra, för om man avrundar rätt så blir det ju 5 gånger i veckan! Och det handlar om hela året, alltså ALLA lov, sjukdomsperioder, småskador. Och tävlingar (förutom JSM) är inte med där.
 
Men de sista veckorna så har jag "slöat", eller, jag har ju varit lite smått handikappad så att det har inte känts så bra att springa direkt. MEN nu, så ska jag springa, wohooo!

eehssggg

Kategori: Allmänt

Asso, typ sämsta dagen någonsin. Eller, nä, men den var ju allmänt jobbig.
Först vakna-MÖRKT. Åka till skolan, och det var väl bra i skolan, men sen, då skulle jag ju till skjukhuset.
Eller jag fick äta och så först, men sen då. Och så var det lite sent, men det är ju normalt och inget att tjura över. Men sen- då har jag glömt nycklar till Sörbyskolan och är klar med röntgen 20 min innan vi börjar. Från USÖ_hem- sörby på 20 min. Det gick inte. SÄMST. Men är klar med engelskan i alla fall. Hejdå

untzuntz

Kategori: Allmänt

Monika Rolinska went from being "single" to "in a relationship" with Pilatesbollen- at Örebro Rehab Center.
The ratio between the isotopes 107Ag and 109Ag is 107Ag:56.5 to 109Ag:43.5.
 
Typ så summerar jag min dag. Ska prata om Rudbeck på Gumaelius om typ en timme, tjihoo!

trött

Kategori: Allmänt

Rubriken säger allt. Lite slut efter en rolig dag i skolan. Man kan inte klaga på ett stjärnparaden-möte liksom. Crazzzy people. 

stratos

Kategori: Allmänt

Detta är ju bara sick... sitter fast framför skärmen...
http://www.redbullstratos.com/live/

Q/A

Kategori: skola

Fick förresten en fråga angående den gotiska novellen jag håller på med.
 
Q:Vad är en gotisk novell och hur skriver man en sån? Vilken stil använder man?:)
 

A: En gotisk novell är en novell, alltså kort historia inom genren gotik, som tog sin fart på 1700-talet tror jag. Det är ju samtidigt en stil inom arkitektur och övrig konst. Såhär står det i alla fall i Wikipedia:
 
 
Gotiken (av franskagothique och italienskagotico) är benämningen på både en stil och en epok i Europas konsthistoria som uppstod i Frankrike omkring 1100 och fanns representerad över stora delar av Europa på 1500-talet. Gotiken hade sin utgångspunkt och största betydelse i arkitekturen. De övriga konstarter som den omfattar var alltid på något sätt underställd arkitekturen och i allmänhet kyrkorummet.
 
Gotisk fiktion är en genre, ursprungligen inom skönlitteraturen, i vilken skräck och romantik blandas.
... Den gotiska romanen uppstod under en omvärdering av medeltiden på 1700-talet; medeltiden hade dessförinnan betraktats som en förlorad, svart epok. Det var den franske historikern Jean-Baptiste de La Curne de Sainte-Palaye som initierade omvärderingen med några avhandlingar i historia på 1750-talet, som handlade om riddarväsendet, samt den frankiska och galliska medeltiden. "Gotisk" hade varit ett pejorativt ord, men från och med dess får ordet det skräckblandat romantiska symbolvärde som utgjorde förutsättningen för den gotiska romanen.
 
 
Vi arbetade med gotiska berättelser, så att det var lättare att komma in i vad det var för något för mig än för någon annan bara sådär antar jag. Vi fick bland annat läsa ett avsnitt ur Dracula, och ett från Anne Rice's bok the Vampire Armand.
 
Vår uppgift är att skriva en novell i denna lite mörka stil, och använda formuleringar som är karaktäristiska för denna genre, typ som: apperhensive, wrathful etc... Något som också är vanligt är att berättelsen använder sig av metonymer, alltså att saker händer för att förstärka en stämning, och att berättelsen berättas från olika synpunkter.
 
För att sammanfatta det hela: tänk skräckhistorier som utspelar sig runt 1700-talet, med varulvar och riktiga vampyrer, massa blod, åska, oväder och konstigt språk.
 
Hoppas du fick ett ordentligt svar;)
 

mör i bena

Kategori: Allmänt

Tjihoo!
Hur är det med er alla idag då? Jag är riktigt trött faktiskt, men lite gympahög samtidigt. 
Stressade som tusan till bussen 08.10, som jag missade, så att mamma fick rycka in och jag var i hallen redan vid 8.30 idag. Träningen med kidsen gick faktiskt bra, även fast vi fick tjata och skälla. Men sen så skulle vi beställa kläder. KATASTROF. 
 
Vi trodde ju att provstorlekarna var där de brukar vara- men nä, det var de inte. Det kaos (kaoset?) som uppstod. HERRE-GUD. Så att vi fick våran stressdos idag.
 
Sen körde jag på styrka i hallen, och lite fristående. Jag har inte kört ben på sjukt länge, typ 2 veckor ju! Kommer att kännas imorgon. Och grymma Rebecca gjorde lite comeback, är sjukt imponerad. Hon slutade för två år sen, och andra passet idag, som var tumbling dundra hon på sträckt öppning rondat flickis salto. Sick!
Det är ju så tråkigt att inte kunna köra på riktigt själv, men på tisdag får jag mitt rehabprogram i alla fall.
 
Sen har jag fått göra lite föreningsjobb, och så ska jag göra lite skolgrejor, rolig söndag...

Blä

Kategori: Allmänt

Dagen har spenderats med konfagruppen, lite föreningsjobb och mina bruds. Tanken var att jag skulle ut och springa nu, men fastnade framför tvn och nu är det snart mörkt så... Äh träningsvärken får gå ut nu då. Ligger i soffan och fryser dessutom, INTE TAGGAD ALLS.

gothic

Kategori: Allmänt

Vet ni? Jag håller just nu på med en gotisk novell. Spännande va? Nja, det är en skoluppgift till engelskan, och det skulle vara mycket roligare om man inte behövde skriva den i gotisk stil, haha. Grejen är att vi har en ordlista till hjälp, men det blir egentligen bara konstlat. Och det är ovant att skriva i denna form på engelskan också.
 
Har skrivit i ca en och en halv timme idag, och räknar med att det ska ta typ en timme att få klart handlingen och sen lite för redigering också. Det är något jag avskyr. Redigering alltså. Jag kan skriva utkast, men att sen flytta om saker, omformulera och hålla på. Njae, inte min grej. Det är helt sjukt jobbigt, man blir trött på texten, och, nä.
 
Ska kolla på film nu i alla fall. Hejdå

BESKED och grejor

Kategori: Allmänt

Halloj!
Igår fick jag ju mitt besked! 6 veckor utan tumbling eller hårda landningar (har ju inte kört på riktigt på 3 veckor, så det kaaanske blir till efter tävlingen bara (4-5 v)), får springa om det inte gör ont, annars ska jag promenera på mjukt underlag. Får hoppa trampett till mjukt om det inte känns, samma med trampolin. På tisdag får jag ett nytt rehabprogram. På onsdag ska jag på magnetröntgen för att utesluta några andra problem, typ som en början stressfraktur. 
Det bästa: JAG HAR FÅTT GRÖNT LJUS I FRISTÅENDE.
Detta innebar då; 
gå på händer som uppvärmning, och stå lite mot vägg också, 
även några längor med upphopp kullerbytta framåt och bakåt
 
200 situps/crunches
50 situps med raka ben rakt upp
50 situps med 4kg medicinboll
50 sneda situps
1 min planka alla håll
200 situps
10x3 breda armhävningar från ribbstol, alltså lite upphöjda
20 smala armhävningar på medicinboll
 
piruetter och bryggastrech.
 
 
 
Om jag säger att denna låt har något att göra med nästa helg, kan ni gissa på vade det är då?;)

teamgym12 snart!

Kategori: TeamGym

Om exactly en vecka äre ju dags för EM, eller, ja, lagen kommer till Danmark då.
Förra veckan filmade Stadium en film att ha i butikerna, SÅ GRYM!
 
 

powwah

Kategori: Allmänt

Woopwoop, har sprungit första femman sen kraschen (24 dgr typ), och det kändes helt okej! *dansar vid datorn*
Nä, men det gjorde mycket mindre ont än förra veckan, och jag är glad. Imorgon ska jag kolla ryggen igen, och ohja, jag har provocerat fram smärta. Och det strålar ner på framsidan av låret. Men samtidigt är jag på väldigt bra humör, fick ett B (=MVG) på SAM-provet, där historiedelen var ett A med kommentaren excellent. Därför behöver jag inte göra omprov imorgon, eller läraren sa uttryckligen att jag inte ska göra det, och så får jag sluta tidigare, wohooo!
 
Känner att inlägget kan upplevas som väldigt luddigt, det är väl för att jag är hög på mjölksyra antar jag. MENMEN, HAPPY.

gymparus

Kategori: KITE

Provokationsträning är fett. FICK SNURRA! Man blir lycklig av det, så är det bara. 
Är extra stolt över att jag vågade köra sträckt-öppning framåt på tumbling, efter kraschen. Och det gick helt ok. 1 varv typ. Men ändå. Fett.
Och så blev jag lite arg på dubbelhalven, då första inte satt sådär perfekt som den brukar. Men alltså, det är MITT VARV det där, så sen gick det bra. Med dubbelpikhalv också. Och ett försök till dubbelsträckthalv, som behöver djävulskt mycket mer häldrag, det gick också. Faktiskt.
Och det känns inte bra nu, men det var ju meningen. MEn det är ju inte jättehemskt heller, och jag har liksom hoppat trampett och tumblat lite och överlevt. HAPPY.
 
Och ni får en fail video att kolla på. Bara för att kitesurfare inte är normala. Det blir lite roligare för polacker. MEn ändå, BÄSTA.
Och den äkta videon har typ 1milj views, men jag orkar inte leta efter den.
Älska wake.pl's crew.

gåshud

Kategori: TeamGym

Åh, det är knappt två veckor kvar till EM. Hittar inte info om livestream, men det måste ju streamas, eller? Fick nämligen inte till någon skjuts. Hoppas hoppas. Det kommer bli så jävla grymt, dör.
 

 

Vi körde ju också på torget i Örebro, gaaaanska kul.

Licenserad och klar

Kategori: TeamGym

Wohoo, då är jag licenserad och klar i åtminstone 1 år framöver, så skönt!
Helgen spenderades i Katrineholm, lite kul då jag har gått baskursinriktningen och trampett 1 i samma hall, så att man hade lite koll i alla fall.
Gårdagen bjödpå bakåt, idag var det framåt, finns inte så mycket att säga om det. Fick känna på att passa hela serier, för övrigt var det inte jättemycket nytt kanske, men det var NYTTigt att gå i alla fall. Så att nu får man i alla fall stå själv i hallen, vilket ger en skön trygghet i ledarrollen.
 
Sen så är jag ju i en provokationsvecka, så då var det inget som hindrade mig ifrån att gympa lite. Det känns ju efteråt, men så värt var det! Stödbältet var på, körde lite försök till whipback (som jag inte fattar för fem öre) igår, närmare bestämt typ 5 varv på fasttrack. Sen idag, då snurrades det för fulla muggar när vi väntade på skjuts hem.
Och först körde jag även lite handvolt på tumbling, tre veckor utan träning är ju rätt lång tid alltså. Men sen i alla fall så blev det förberedelsestäm inför dubbelsalto på tumbling, VÄRLDESN SÄMSTA 11/2 skruv bakåt, lite handvolt-halv och lek på trampolinen. Jag gillar ju inte trampolin egentligen, vilket jag förmodligen har nämnt på bloggen förut, men det är ju relativt smärtfritt för mig, och att snurra är ju så kul...Tiggde till mig lite säkerhetspass på dubbelsalto av en av kursledarna (jag tycker ju att det är så obehagligt att köra bakåt av trampolin med kant, usch) men sen så gick det ju att snurra själv också.
 
Ett varv skulle vi verkligen filmat, klockren landning på trampolinskyddet, på mage... Började alldeles för långt bak och såg det bakom mig i luften, så det blev ett utsläpp för att inte landa ännu konstigare. Men är faktiskt nöjd över att jag körde överhuvudtaget ändå.
 
Äh, men i alla fall, det har jag gjort i helgen. 

pass

Kategori: Allmänt

I brist på något roligare så tänkte jag dela med mig av tisdagens styrkepass:
 
Dans och fristående som uppvärmning (som ni förstår så kunde jag inte ta ut men kul var det, vi körde några gamla godingar, så kul!)
 
2min handstående
50x2 situps/crunches
50x2 situps/crunches med 4kg medicinboll
25x2x2 sneda situps/chrunches
30, 30, 20, 20 bensänkningar/vippar i ribbstol
2 min plankan rak, båda sidorna
25x2 breda armhävningar
50 vanliga armhävningar (kommer inte ihåg hur jag fördelade repetitionerna)
30 smala på knogar+20 hjärta (smala-så många ordentliga på tå som möjligt med fokus bål, sen knä)
2.5min handstående
((50 situps med 4kg boll)kommer ihåg att jag avslutade med boll, men asso, det känns inte rimligt med så mycket?)
 
Har märkt av att jag har blivit starkare framförallt i armarna, orkar med många fler repetitioner nu:)

cupcakes

Kategori: Mat

hej alla barn!
Jag gillar hur min besöksstatistik bara har dalat ner den senaste veckan, men bloggen är inte mitt prio no1 så att säga;)
 
I helgen ska jag på utbildning/licensering, återigen i Katrineholm. Kommer klart vara lärorikt och så.
En annan lärorik sak: GÖR ALDRIG SMÖRKRÄM MED FÄRSKA BLÅBÄR.
Just don't.
Visst ser det fint ut, men de små rackarna släpper ifrån sig otroligt mycket saft och är så svårhanterlig sen att man bara vill sätta sig på golvet och gråta, seriöst.
 
Varför vet jag det då?
Jo, jag sökte nämligen till Stjärnparaden och mutan var just cupcakes. Jag gjorde fyra smaker, från en grundsats som jag hittade här (vaniljmuffins).
De som är längst bak är vaniljmuffins med chokladbitar och nutellafyllning, med chokladfrosting.
Sedan kommer kanel och kardemummacupcakes, alltså botten med kanel och kardemumma samt frosting med kanel och vit choklad.
Till höger har vi vaniljmuffins med blåbärsfyllning och blåbärsfrosting med en körsbärssås.
Och sist så är det chokladmuffins med rårörda hallon och en hallonfrosting.
 

a while

Kategori: Allmänt

Ja, det var någon dag sen... Men alltså, jag orkar inte.
Idag var Dagen med stort D, min undersökning. Blev jag nå klokare? Näe, exakt samma sak som mamma sa sa han, OCH NU ÄR DET PROVOKATIV TRÄNING som gäller tills på torsdag, eller asso, innan nästa torsdag. Tänker inte ha ont hela veckan liksom. 
 
Så att ja, jag är besviken då jag hade (helt onödigt, jag vet) ställt in mig på ett besked. Dessutom är jag jättetrött fortfarande, och det kan tydligen vara medicinen som gör mig så dåsig. Och jag är sååå trött. Orkar inte. Sen vädret... Och sam-provet igår. Och språk nästa vecka. nadvsksjabkjbnkjakabklk a
 
Så att aa, HEJ, jag är inte tillbaka.

tihihi

Kategori: KITE

 Känner att jag delar så mycket videos, så att vi kör på en egen kategori- klipp
 
För gullig...

4 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Är sååå seg! Helt sjukt... Det är svårighetstest och uttagning på träningen idag, och med ryggen så gör jag ju ingen nytta där, ska förbi och lämna av en dräkt och kolla lite. Fyra dagar kvar tills jag får reda på grejen med ryggen (typ..), om man räknar med idag.
 
Nej, alltså HERREGUD, jag dör här framför skärmen, kan det vara vädret?
Ska läsa lite papper inför SO-provet på onsdag (där vi inte vet vad vi ska göra), och sen bär det av mot hallen. gonatt