kahoona

Kommatecken

Kategori: Allmänt

Kan folk sluta, avbryta, meningar med onödiga, kommatecken?
 
nej men seriöst, ni är inte superpoetiska när ni gör det i en vanlig text. Okej om ni har en poetisk blogg eller whatever, men asso annars NEJ.

DS 1.5

Kategori: TeamGym

Igår så körde jag dubbelsträckt 540 på trampett för första gången, och lyckoruset hindrade mig ifrån att sova.
Så stört kul att snurra åt alla håll, seriöst!
Dock är det like jobbigt att absolut inte veta när man ska börja skruva, och när man vet så gör man fel ändå (jaaaa, asso det blev en full half (helskruv i första, halv i andra volten) och en dubbel med dubbel (hel-hel) för att jag inte har så bra koll, men aa).
 
I övrigt har jag varit så sjukt produktiv idag (med en touch av ironi) så att jag vet inte, och sen så var det väl allt. Nationella i matte imorgon, dock så är mitt betyg rätt så säkert så att jag ska väl bara tänka på att läsa igenom allt och så kan det inte gå jättedåligt.
 

HELLO

Kategori: Allmänt

Jo, det är så jobbigt med att skaffa ny blogg, får aldrig tummen upp liksom. Har gått runt och tänkt på inlägg lite då som nu, men det här med design, om jag ska fortsätta på blogg.se eller byta till wordpress? Krångligt.
 
Det jag ville säga egentligen är att jag har tränat så mycket de senaste två veckorna att det är stört att få vila idag! Slutade dessutom tidigt, VAD ska jag göra? Eller ja, NU vet jag, men tidigare så kände jag bara: HALLÅ för mycket tiiiiid.
 
Och sen måste jag säga att jag är otroligt klantig, och tror att jag drog på en tsukafot på träningen igen, men denna gång när jag körde fristående igår. HUR klantigt?!